Vacature HR-Adviseur

HomeWerken bijVacature HR-Adviseur
vacature HR

Vacature HR-Adviseur

Wij zijn VKP! We geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Ook zijn wij ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen. De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP HR-Held(in) worden

VKP groeit als bedrijf en dus groeit het aantal VKP’ers ook. Om alle VKP’ers met plezier te laten blijven werken, hebben we extra power nodig. Daarom hebben we voor op ons hoofdkantoor in Kapelle een vacature HR-Adviseur openstaan. Een mensen mens, de rots in de branding en een echte people manager die zijn/haar beste beentje voor zet voor alle VKP’ers. Dus… lijkt het jou te gek om met jouw skills bij te dragen aan de HR-strategie binnen VKP en deze ook te implementeren? Lees dan vooral verder. We beloven je alvast één ding: jij wordt als HR-Adviseur binnen VKP iedereens lievelings collega!

Jij zorgt ervoor dat VKP lacht

Werken met plezier is één van de zaken die ontzettend belangrijk is binnen VKP. Jij gaat samen met ons HR-team aan de slag om alle VKP’ers met een lach naar het werk te laten gaan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook jij elke dag met plezier naar ons toe rijdt. Daarom bieden we je een hoop veelzijdigheid. Een voorbeeld van hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan komen te zien:

Woensdagochtend, 07:30u. De werkdag begint. Om alles weer even op orde te krijgen, begin je met de registratie van de personeelsmutaties, het ziekteverzuim en de verlofplanning. Door jouw strakke organisatie ben je hier om 09:30u alweer mee klaar. maar eerst een bakje koffie. Even lekker naar buiten met een paar collega’s om daarna weer vol goede moed verder te gaan. Voor de middag staan er nog twee overlegmomenten gepland. Eén met de teamleider van onze zagerij om de behoefte voor nieuwe mensen door te spreken en één met je HR collega Wilma om het VKP handboek door te spreken.

En toen was het alweer middag! 12:30, tijd om samen met collega’s even de benen te strekken en leuk om de andere collega’s van het kantoor even te spreken. Tijd om na te denken hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen buiten VKP bij ons willen werken en hoe we VKP’ers bij ons kunnen houden. Employer branding klinkt jou dan ook bekend in de oren. Na het schrijven van de tofste vacatureteksten controleer jij de documenten en de gegevens van onze uitzendkrachten en voor je het weet is het alweer 15:00u. Nog even de personeelsvragen beantwoorden en jouw dag zit er alweer op.

Jij hebt één keer per week een overleg met onze algemeen directeur en het HR-team. Zo laagdrempelig is VKP namelijk. Samen tillen jullie de interne HR-strategie naar een next level. Stop even! Vergeet ook vooral niet te lachen! Zoals je ondertussen weet, doen we er alles aan om een plezierige werksfeer te creëren voor alle VKP’ers.

Kortom, een functie met enorm veel taken en verantwoordelijkheid. Het team waarmee je komt te werken helpt je uiteraard bij alles. Zo doen we dat bij VKP. Echter, je kan al een hoop alleen doordat:

 • Je een HBO-5 diploma hebt of gelijkwaardig door ervaring;
 • Programma’s als Microsoft Office en BouwWorks maken jouw werkzaamheden gemakkelijker;
 • Door juist te communiceren met collega’s schep je de juiste verwachtingen;
 • Met jouw organisatorische vaardigheden zorg jij ervoor dat je alle taken die dagelijks bij je komen op kunt pakken en tijdig af kunt ronden. Want jij weet van aanpakken!

Voor wat, hoort wat

Hopelijk ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature HR-Adviseur. Zoals je hebt kunnen lezen, zal jij je snel onderdeel voelen van een hechte ploeg van VKP’ers. ‘Laten we samen bouwen’ is onze slogan en dat is niet zomaar. We bouwen samen, waardoor we samen kunnen groeien. Groei jij met ons mee? Ohja! Wellicht vind je het ook leuk om te lezen wat jij van ons krijgt:

 • Ondertussen wel bekend: een werkruimte waar je met plezier kan werken!
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit geldt overigens ook wanneer jij verder wilt leren.
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!