Losse leveringen door heel het land en daarbuiten!

Binnen VKP houden we ons bezig met verschillende expertises. Zo produceren we bijvoorbeeld HSB-elementen en kozijnen, maar monteren we deze ook in een vastgestelde regio. Toch betekent dit niet dat jij geen beroep op ons kunt doen als je bijvoorbeeld in Groningen een nieuwbouwproject met HSB wilt gaan bouwen. Sterker nog, wij bouwen maar al te graag samen met jou. We staan ervoor open om in de engineering bij te springen. Wij tekenen, naar wens, de HSB-elementen inclusief kozijnen en minerale gevelstrips. We hebben in onze fabriek de capaciteit om deze elementen te produceren. Door een geïndustrialiseerd proces is de bouwtijd van deze HSB-elementen of kozijnen relatief kort. Nadat alle producten aan onze kwaliteitseisen voldoen, worden ze per vrachtwagen naar jou opgestuurd. Zoals we eerder al aangaven, monteren de VKP-timmermannen alleen in een vastgestelde regio. De montage van de geleverde HSB-elementen buiten deze regio dien je zelf te verzorgen. Met behulp van een korte werkinstructie kunnen de HSB-elementen eenvoudig worden gemonteerd en afgesteld.

Welke producten kunnen we leveren voor jouw project?

Waarom VKP?

Wij ontzorgen je volledig!

Het compleet verzorgen van de engineering, productie en montage in de regio van welk gebouw dan ook. Wij van VKP ontzorgen je volledig, alles onder één dak voor jou.

Alle kennis onder één dak

Verschillende breinen komen tot de beste ideeën door kennisbundeling. Van engineers tot aan timmermannen, dit zijn de mensen van VKP met wie jij bouwt.

Eén aanspreekpunt

Moe van de tientallen telefoontjes met verschillende personen op een dag? VKP heeft één centraal aanspreekpunt waardoor jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt: bouwen.

Heldere communicatie

Puur Zeeuws, recht voor z’n raap. Communicatie van de bovenste plank is waar we naar streven. Want laten we eerlijk zijn: directe communicatie, is de beste communicatie, toch?

Prijs-kwaliteitverhouding

Voor een dubbeltje op de eerste rang. In een wereld waar de inflatie de pan uit rijst, leveren we bij VKP HSB-elementen en kozijnen tegen de scherpste prijs.

Zeeuwse nuchterheid

In een bouwproces kunnen zich meer dan eens lastige situaties voordoen. Door ons Zeeuwse boerenverstand te gebruiken, lossen we deze zo snel mogelijk op! Nog liever voorkomen we ze.

De perfecte workflow!

Een goede workflow, procesoptimalisatie en een fijne samenwerking staan bij VKP voorop. Op de plattegrond van onze locaties is te zien hoe wij onze gebouwen hebben ingedeeld. Op deze manier bereiken we de maximale efficiëntie. We streven er bijvoorbeeld naar om alle expertises geoptimaliseerd met elkaar te bundelen. Dit komt namelijk ten goede aan alle betrokken partijen. Ten eerste stijgt de kwaliteit van ons product. Goed voor de eindgebruiker! Ten tweede stijgt de efficiëntie waardoor we sneller bouwen. Goed voor de opdrachtgever! Ten derde werken we intern, door een goede samenwerking tussen alle expertises, met veel plezier. Goed voor alle VKP’ers!

Samenwerken doen we zo!

‘Laten we samen bouwen!’, dat is het motto waar VKP groot mee is geworden. En dat samen bouwen is, door de uitdagingen op de korte én lange termijn, alleen maar belangrijker geworden. We kunnen het niet alleen en willen dit ook niet. Om ons samenwerkingsproces met partners inzichtelijk te maken, ontwikkelden we een externe routemap. Eén afbeelding maakt alles inzichtelijk. Van de start van de samenwerking tot aan de oplevering van de HSB-elementen.

De totale doorlooptijd hangt uiteraard af van de grootte en complexiteit van een project. Deze kan variëren van 6 tot 21 weken! Neem bij twijfel of vragen altijd contact met ons op!

Los Leveren