Geen project is hetzelfde, daarom bieden wij werk op maat!

Ieder bouwproject is anders. De Taj Mahal en het Empire State Building zijn nu eenmaal ook niet op dezelfde manier gebouwd, toch? Niet alleen bouwen we bij VKP met hout, maar ook denken we graag vanaf het begin van een bouwproject mee. Een goed begin is het halve werk en in de bouw geldt dit misschien nog wel extra. Met jarenlange ervaring in het bouwen van de meest complexe gebouwen, durven we ondertussen over onszelf te zeggen dat we een bijdrage kunnen leveren aan het gehele bouwproces. Met slanke gevelelementen en/of houten casco’s kunnen we razendsnel op een duurzame manier bouwen. Van idee tot aan realisatie en van engineering tot aan oplevering. Hoe mooi zou het zijn als we dat samen uitvoeren? Laten we samen bouwen!

Met wat kunnen wij maatwerk voor jouw project verzorgen?

Waarom VKP?

Interne Engineering

Een intern team van 2D- en 3D-tekenaars engineeren dagelijks de meest uitdagende bouwprojecten. Er zijn korte lijntjes met stakeholders voor een duidelijke communicatie.

Zeeuwse nuchterheid

In een bouwproces kunnen zich meer dan eens lastige situaties voordoen. Door ons Zeeuwse boerenverstand te gebruiken, lossen we deze zo snel mogelijk op! Nog liever voorkomen we ze.

Eén aanspreekpunt

Moe van de tientallen telefoontjes met verschillende personen op een dag? VKP heeft één centraal aanspreekpunt waardoor jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt: bouwen.

Prijs-kwaliteitverhouding

Voor een dubbeltje op de eerste rang. In een wereld waar de inflatie de pan uit rijst, leveren we bij VKP HSB-elementen en -kozijnen tegen de scherpste prijs.

Heldere communicatie

Puur Zeeuws, recht voor z’n raap. Communicatie van de bovenste plank is waar we naar streven. Want laten we eerlijk zijn: directe communicatie, is de beste communicatie, toch?

Alle kennis onder één dak

Verschillende breinen komen tot de beste ideeën door kennisbundeling. Van engineers tot aan timmermannen, dit zijn de mensen van VKP met wie jij bouwt.

De perfecte workflow!

Een goede workflow, procesoptimalisatie en een fijne samenwerking staan bij VKP voorop. Op de plattegrond van onze locaties is te zien hoe wij onze gebouwen hebben ingedeeld. Op deze manier bereiken we de maximale efficiëntie. We streven er bijvoorbeeld naar om alle expertises geoptimaliseerd met elkaar te bundelen. Dit komt namelijk ten goede aan alle betrokken partijen. Ten eerste stijgt de kwaliteit van ons product. Goed voor de eindgebruiker! Ten tweede stijgt de efficiëntie waardoor we sneller bouwen. Goed voor de opdrachtgever! Ten derde werken we intern, door een goede samenwerking tussen alle expertises, met veel plezier. Goed voor alle VKP’ers!

Samenwerken doen we zo!

‘Laten we samen bouwen!’, dat is het motto waar VKP groot mee is geworden. En dat samen bouwen is, door de uitdagingen op de korte én lange termijn, alleen maar belangrijker geworden. We kunnen het niet alleen en willen dit ook niet. Om ons samenwerkingsproces met partners inzichtelijk te maken, ontwikkelden we een externe routemap. Eén afbeelding maakt alles inzichtelijk. Van de start van de samenwerking tot aan de oplevering van de HSB-elementen.

De totale doorlooptijd hangt uiteraard af van de grootte en complexiteit van een project. Deze kan variëren van 6 tot 21 weken! Neem bij twijfel of vragen altijd contact met ons op!

Maatwerk