Waarom houten kozijnen, ramen en deuren van VKP Kozijn?

Houten Kozijnen
houten kozijn

Enkel kozijn of seriematig

Bij VKP produceren en leveren we kozijnen, ramen en deuren in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een enkel kozijn of een serieproductie, wij leveren de beste kozijnen tegen de scherpste prijs!

Onderhoudsvriendelijk

Het vooroordeel dat houten kozijnen veel onderhoud nodig hebben, klopt al jaren niet meer. Sterker nog: dankzij verbeterde zaagtechnieken, lijmverbindingen en verfsoorten is er juist veel minder onderhoud nodig.

Lange levensduur

Natuurproducten niet duurzaam? Niet als je naar hout kijkt. Uit onderzoek blijkt dat hardhouten kozijnen makkelijk 50 jaar in de gevel zitten.

Grote ontwerpvrijheid

Houten kozijnen geven architecten veel vrijheid bij het ontwerpen van een woning. Waar bij kunststof of aluminium vaak gewerkt wordt met standaardmaten, zijn houten kozijnen in alle afmetingen te maken. Hierdoor is er veel meer keus, zonder dat dit grote prijsstijgingen tot gevolg heeft.

Houten kozijnen van VKP Kozijn!

De houten kozijnen die we bij VKP maken kunnen ten eerste gezien worden als een losse expertise. Zo hebben we al aan veel mooie projecten bij mogen dragen. Wij kunnen kozijnen leveren, maar ook leveren en monteren. Eventueel afgewerkt met de door jouw gewenste kleur. Daarnaast kunnen onze houten kozijnen ook gezien worden als extra toepassing op de HSB-elementen. Ook dit hebben we al bij verschillende projecten mogen doen. Zo streven we ernaar een product af te leveren aan onze opdrachtgever dat geheel compleet is. In de productie van onze kozijnen zijn ontzettend veel opties mogelijk!

Hoogwaardige productie technieken!

Zoals eerder beschreven hebben we sinds kort een modern bewerkingscentrum voor onze kozijnen. Veel handelingen in het productieproces zijn geautomatiseerd, daardoor kan er veel tijdswinst geboekt worden. Net als bij onze HSB-elementen optimaliseren wij onze workflow en processen continu. Zo worden we elke dag een stukje beter in wat we doen. Uiteraard is ons machinepark een goede ontwikkeling, maar ieder kozijn zal door onze VKP’ers zorgvuldig geproduceerd en gecontroleerd worden. Kwaliteit staat voorop bij VKP!

Kwaliteit als leidraad

Iedereen stelt zijn eigen eisen aan de kozijnen die hij bestelt. Of je nu een aannemer, ontwikkelaar of bijvoorbeeld een architect bent. Ten eerste gaan wij ervoor om te voldoen aan deze eisen. Wij van VKP stellen ook nog een eis aan onszelf, namelijk onze eigen norm. Zo willen we de beste kozijnen leveren tegen de scherpste prijs. Daarom worden de kozijnen die onze fabriek verlaten, getest op drie aspecten. Om te beginnen worden de kozijnen getest op nauwkeurigheid. Daarnaast worden ze getest op houtkwaliteit en afwerking. Een kozijn verdient pas de stempel van kwaliteit en vakmanschap als aan deze drie aspecten is voldaan. Naast kozijnen kunnen wij onze HSB-elementen ook voorzien van gevelbekleding en/of minerale gevelstrips. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom alles te weten!

Bart van Groningen

Bart van Groningen

Bedrijfsleider Kozijnen

Meer informatie?

VKP Kozijn
Offerte Aanvragen

Adresgegevens

Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle

Telefoonnummer

+31 (0)113 – 38 19 76

Email

info@vkpkozijn.nl

Downloads

Algemene Voorwaarden / Verwerkingsvoorschriften

Met wat kunnen we je nog meer verder helpen?