Laten we samen bouwen!

Houten Kozijnen

HomeHouten Kozijnen
Aannemer, ontwikkelaar of architect: iedereen stelt zijn eigen eisen aan de kozijnen die hij bestelt. Daar zetten wij bij VKP nog een eis bovenop: onze eigen norm. Of het nu gaat om een enkel kozijn of een serieproductie van 100 stuks: wij leveren het beste kozijn tegen de scherpste prijs. De kozijnen die onze fabriek verlaten zijn getoetst op drie vlakken: nauwkeurigheid, houtkwaliteit en afwerking. Daarna pas verdient een kozijn de nieuwe stempel van kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk Kozijnen, Ramen en Deuren

Van 1 stuk tot een complete woonwijk. Heeft u een bijzondere uitdaging  op het gebied van kozijnen, ramen of deuren? Van eenmalig tot serieproductie: wij denken graag met u mee over de beste maatwerkoplossing binnen uw pakket van eisen. Ons machinepark en onze mensen zijn volledig ingericht op maatwerk volgens uw specifieke criteria en wensen.

Specialisatie Hoogwaardige Productie Technieken

Naast een compleet en modern machinepark op het gebied van houtbewerking, hebben wij een eigen flowcoat straat voor het spuiten van kozijnen. Tijdwinst wordt geboekt doordat veel handelingen zijn geautomatiseerd. Een flowcoatverf zorgt bovendien voor een optimale opvulling van de poriën en geeft vrijwel overal een gelijke laagdikte – ook op de plekken die anders moeilijk te bereiken zijn. Dit heeft vergaande gevolgen voor de duurzaamheid van het kozijn en weergevoeligheid, want ook hierin staat bij ons kwaliteit voorop!

Kwaliteits Hang & Sluitwerk en Alle Typen Glaswerk

Onze kozijnen leveren wij in iedere staat die u wilt: van ongeverfd tot geflowcoat, compleet met deur of raam, we plaatsen HR++ glas of dikker desgewenst in het werk. Uiteraard voorzien wij uw kozijn ook van kwaliteitsmerken deuren, hang- en sluitwerk. Deuren leveren wij onder meer van Kegro, Weekamp en Skantrae. Hang- en sluitwerk leveren wij onder meer van Maco, HMB, AXA en Nemef.  Niet al onze merken en producten kunnen wij hier noemen natuurlijk. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op!

Houten Kozijnen
Bezoekadres

Nisseweg 15
4416 PK Kruiningen

Postadres

Kloosterpoort 1
4421 SN Kapelle

Telefoon

+31 (0)113 – 38 19 76

Email

info@vkpkozijn.nl

Downloads

Algemene Voorwaarden / Verwerkingsvoorschriften

Uw voordelen voor uitbesteding

Jarenlange ervaring op het gebied van houten kozijnen, ramen en deuren.
Engineering, fabricage en montage bij één partij, 1 contactpersoon
Kwaliteit met gebruik van de juiste technieken
Gecertificeerde materialen die voldoen aan uw eisen
Garantie met het KOMO-product certificaat
Wij gebruiken duurzaam hout afkomstig uit goed beheerde bossen.
VKP
Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2020