Visie

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om in een duurzaam én kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of te werken tegen een betaalbare prijs.

Missie

Onze missie is het verzamelen van mensen die er zin in hebben en geloven in onze visie! Dit doen wij door een werkruimte te creëren waar men met plezier kan werken. Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer iemand met plezier zijn werk kan doen, hij/zij streeft naar het hoogst haalbare, oftewel de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Artjan van Kooten

Artjan van Kooten

Algemeen Directeur
Niels van Kooten

Niels van Kooten

Technisch Directeur
Wanneer iedereen met plezier kan werken, behalen we het beste resultaat!

In 2003 ben ik samen met Niels het avontuur van VKP begonnen. Inmiddels bestaat de VKP Groep uit een aantal mooie stabiele bedrijven met allemaal gezonde ambities!

De filosofie is simpel. Wanneer iedereen met plezier kan werken, behalen we het beste resultaat. Want iets wat je leuk vindt, daar ben je vaak ook goed in of daar wil je goed in worden! En wat ik leuk vind? Uitdagingen aangaan (ondernemen)! Ik kan niet ondernemen zonder hulp van anderen. Een van mijn taken is dus ook om direct of indirect de juiste mensen om ons heen te verzamelen en ernaar te streven dat ze ingezet worden op hun kwaliteiten!

Er wordt ook van mij, als algemeen directeur van de groep zijnde, verwacht dat ik zo goed en kwaad als het gaat weloverwogen risico’s neem samen met het directieteam. Iets wat ik altijd nog als grote uitdaging zie. Want als directie zijnde kunnen we de wind niet bepalen, maar wel hoe we de zeilen instellen! Mensen vertrouwen mij (ons) en ik doe mijn stinkende best om hen hierin niet te beschamen! Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen ons daarin vertrouwen en zich aansluiten bij ons!

Wij ambiëren om de grootste en beste leveranciers van houten bouwcomponenten te worden in de Benelux. Wij ambiëren dus groei! Het is gezond als een bedrijf groeit, dit geeft ook iedereen de kans krijgt om door te groeien. Iedereen die hieraan bijdraagt, ben ik dankbaar.

Kernwoorden voor mij zijn: uitdaging, inspireren, verbinden, innoveren, betrouwbaarheid, professionaliseren, liefde, groei, passie, vrijheid, gezond verstand en uiteraard plezier!

Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen!

Het verschil blijven maken. Dat was en is één van de redenen om in 2003 te starten met VKP. Het verschil maken door ons te specialiseren in datgeen wat we leuk vinden en goed kunnen! Het verschil maken voor onze klanten door producten en diensten aan te bieden die voor onze klanten een meerwaarde vormen. Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen. Het verschil maken door samen met mijn broer Artjan sturing te geven aan dit dreamteam en voor hen een toekomstbestendige en betrouwbare werkgever te zijn, waar werken met plezier op één staat.

Persoonlijk ben ik altijd bezig met de toekomst en met vooruit kijken. Gelukkig wijst mijn vrouw Marry me er zo af en toe op om eens achteruit te kijken, om te zien of de koers juist is geweest. Ik vind het leuk om te ontwikkelen en met elkaar bezig te zijn met innovaties. De bouwwereld schreeuwt om innovaties, omdat de kostprijs voor het bouwen te hoog wordt. Echter, als het erop aankomt zijn er maar weinig die ook werkelijk met elkaar het risico aangaan en doorpakken! Ik ben van mening dat er voor ons een grote noodzakelijke uitdaging ligt om hier het voortouw in te nemen en ook hierin, samen met onze partners, het verschil te maken!