Laten we samen bouwen!

Ondanks dat we bij VKP werken met prefab houtskeletbouwelementen (HSB) die gemaakt worden in onze fabriek, zijn we nergens zonder het timmerwerk van onze timmerlieden. Zij verzorgen namelijk o.a. de montage van onze HSB-elementen op de bouwplaats. Net zoals iedereen bij VKP streven zij er dagelijks naar om morgen alles net weer een beetje beter te doen.

Om te beginnen zal dit prachtige ambacht altijd blijven bestaan volgens VKP. Dit is immers waar alles mee is begonnen. Artjan en Niels richtten VKP namelijk op, omdat ze zagen dat veel timmerlieden geen plezier meer hadden in hun mooie vak. Werken met plezier is daarom een belangrijk punt van onze missie. Bij VKP zijn we er namelijk van overtuigd dat plezier zorgt voor een hogere kwaliteit. Daarnaast streef je naar het hoogst haalbare als je plezier hebt in je werk. Daarom staan onze vakmannen dus elke dag met plezier op de bouwplaats en realiseren ze de mooiste projecten.

Het uitbesteden van het timmerwerk door VKP kan veel voordelen opleveren. Je moet daarbij denken aan de volgende:

  • Ten eerste worden onvoorziene kosten beperkt, zoals verletkosten door ziekte, overbodige werkvoorbereidingstijd of onnodige uitvoeringskosten.
  • Ten tweede vergroot VKP capaciteit, verkleint VKP risico’s en verlegt VKP zelfs garanties.
  • Ten derde leveren we kwalitatief hoogwaardig timmerwerk door vaklieden die met plezier werken.

Het beste timmerwerk voor jouw project!

De definitie van deze expertise houdt in dat onze vaklieden een gebouw hebben gebouwd en wind- en waterdicht hebben gemaakt. Dit houdt in het geval van VKP ten eerste in dat de HSB-elementen vakkundig gemonteerd worden. Ten tweede dat de dakconstructies in orde worden gemaakt en dat er eventueel houten kozijnen geplaatst worden. Ten derde verzorgen onze vaklieden vanuit hun passie de laatste ruwbouw timmerwerken. Wij ontzorgen jou door middel van onze expertises. Laten we samen bouwen!

Zoals eerder beschreven op deze pagina is VKP ooit begonnen met een reden. Artjan en Niels zagen veel timmermannen die geen plezier meer hadden in hun werk. Tegenwoordig werken onze timmermannen met veel plezier aan uitdagende bouwprojecten.

Ben je benieuwd naar de hele reis van ons bedrijf? Ontdek hier onze reis.

Met wat kunnen we je nog meer verder helpen?