Laten we samen bouwen!

Ruwbouw Timmerwerk

HomeRuwbouw Timmerwerk

Laten we samen bouwen!

Ondanks dat we bij VKP werken met prefab houtskeletbouw elementen (HSB) die gemaakt worden in onze fabriek, zijn we nergens zonder onze timmermannen op de bouwplaats. Zij zorgen er namelijk voor dat onze HSB-elementen gemonteerd worden op de bouwplaats. Net zoals iedereen bij VKP streven zij er dagelijks naar om morgen alles net weer een beetje beter te doen. Daarnaast werken zij altijd met plezier op de bouwplaats. Dit is erg belangrijk binnen VKP.

Om te beginnen zal dit prachtige ambacht altijd blijven bestaan volgens VKP. Dit is immers waar alles mee is begonnen. Artjan en Niels richtten VKP namelijk op omdat ze zagen dat veel timmerlieden geen plezier meer hadden in hun mooie vak. Plezier is daarom een belangrijk punt in onze missie. Bij VKP zijn we er namelijk van overtuigd dat plezier zorgt voor een hogere kwaliteit. Daarnaast streef je naar het hoogst haalbare als je plezier hebt in je werk. Daarom staan onze vakmannen dus elke dag met plezier op de bouwplaats. Daarnaast realiseren ze de mooiste projecten.

Het uitbesteden van het timmerwerk door VKP kan veel voordelen opleveren voor u.  Je moet daarbij denken aan de volgende voorbeelden:

  • Ten eerste worden onvoorziene kosten beperkt. Onvoorziene kosten zijn kosten zoals verletkosten door ziekte, overbodige werkvoorbereidingstijd of onnodige uitvoerderkosten.
  • Ten tweede vergroot VKP capaciteit. Daarnaast verkleint VKP risico’s en verleggen we zelfs garanties.
  • Bovendien leveren we kwalitatief hoogwaardig timmerwerk door vaklieden die met plezier werken.

Ruwbouw timmerwerk op de bouwplaats

De VKP’ers op de bouwplaats monteren onze HSB-elementen op een juiste manier. Doordat we bij VKP de mooiste projecten mogen realiseren, worden onze timmermannen dagelijks uitgedaagd. Daarnaast hebben zij al de meest complexe projecten gerealiseerd. Omdat een beeld meer spreekt dan woorden verwijzen wij jou graag naar de Projecten pagina. Hier vind je namelijk een overzicht van alle projecten. Stuur mij hier naar toe!

Ruwbouw timmerwerk als basis voor een geweldig resultaat!

De definitie van deze expertise houdt in dat onze vaklieden een gebouw hebben gebouwd en wind- en waterdicht hebben gemaakt. Dit houdt in het geval van VKP ten eerste in dat de HSB-elementen vakkundig gemonteerd worden. Ten tweede dat de dakconstructies in orde worden gemaakt en dat er eventueel houten kozijnen geplaatst worden. Onze vakmannen staan voor alle bouw gerelateerde werkzaamheden open. Laten we samen bouwen!

Zoals eerder beschreven op deze pagina is VKP ooit begonnen met een reden. Artjan en Niels zagen veel timmermannen die geen plezier hadden in hun werk. Tegenwoordig werken onze timmermannen met veel plezier aan uitdagende bouwprojecten. Ben je benieuwd naar de hele reis van ons bedrijf? Ontdek Onze Reis.

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2022