Laten we samen bouwen!

Gevelbekleding

HomeGevelbekleding

Gevelbekleding = Uitstraling

Met een mooie bekleding van de gevel maakt VKP haar HSB-elementen helemaal af. We streven er namelijk naar om een compleet product af te leveren aan onze opdrachtgevers. Als gevolg van dit doel maken we gebruik van verschillende soorten bekleding voor de gevel. Dit gebeurt ook in onze fabriek. Net zoals de productie van de HSB-elementen.

In Nederland hebben we een groot probleem. Er is namelijk een groot tekort aan huizen. Daardoor zullen we sneller moeten gaan bouwen. De bekleding van de gevel die gebruikt wordt op onze HSB-elementen is sneller gemonteerd dan klassieke bakstenen. Hierdoor daalt de bouwtijd. Bovendien worden er dus meer huizen in een kortere tijd gebouwd. Zo bieden we meer mensen de kans om in een kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of werken tegen een betaalbare prijs. Dat is tevens onze visie!

Laten we samen denken aan de toekomst

Bij VKP proberen we ons zo open als mogelijk op te stellen naar onze opdrachtgevers. Daarnaast proberen we hen zo goed mogelijk te helpen. Daarom zijn we ook het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij de plannen van een bouwproces. Zo kunnen we namelijk al snel onze kennis delen op het gebied van het bekleden van gevels. Bovendien kunnen we dan meedenken in het vinden van een geschikte oplossing voor het bouwproject. Dit is ook onze visie op conceptueel bouwen. We proberen samen met alle betrokken partijen tot een oplossing te komen. Net zoals altijd moet dezer oplossing gunstig zijn de eindgebruiker. Laten we samen bouwen!

De gevelbekleding is een onderdeel van ons volledige proces. Ben je benieuwd hoe ons proces eruit ziet? Ontdek dan meer!

Soorten Gevelbekleding – Oneindige opties!

VKP is in staat om alle soorten gevels te bekleden. Dit gebeurt natuurlijk volledig naar jouw wens. VKP probeert daarom altijd mee te denken met jou. Bovendien denken we mee in jouw voordeel. Nadat we de juiste oplossing hebben bedacht, produceren we uw complete gevel. Doordat we al jarenlang met plezier gevels bekleden, hebben we veel ervaring. Bovendien kunnen we jou daardoor adviseren en ondersteunen. Vezelcement is bijvoorbeeld een product waarmee jouw gevel bekleed kan worden. Daarnaast zijn er nog andere producten:

Vezelcement. Denk hierbij aan bedrijven zoals Eternit en Cembrit.
Geperste, minerale wol plaat. Bijvoorbeeld van Rockpanel.
HPL of Volkern. Bedrijven die dit maken zijn bijvoorbeeld Trespa en Plastica.
Aluminiumcomposiet van bedrijven zoals Alucobond en Alucoil.
Hout polymeer composiet. Je moet daarbij denken aan een bedrijf zoals Werzalit.
Kunststof gevelbekleding. Een voorbeeld van een bedrijf dat dit maakt is Keralit.
Houten gevelbekleding zoals Accoya, Lariks, Cedar, Vuren, Hardhout, Multiplex etc.

Montage en Bevestigingsmethoden

Er zijn verschillende soorten bevestigingsmethoden voor de montage van gevelbekleding. Een juiste montage en toepassing is van essentieel belang voor de duurzaamheid en levensduur van de gevel. Voorbeelden van bevestiging:

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2022