Gevelbekleding = Uitstraling

Met een mooie gevelbekleding  maakt VKP haar HSB-elementen helemaal af. We streven er namelijk naar om een compleet product af te leveren aan onze opdrachtgevers. Als gevolg van dit doel maken we gebruik van verschillende soorten bekleding voor de gevel. Dit gebeurt ook in onze fabriek. Net zoals de productie van de HSB-elementen.

In Nederland hebben we een groot probleem. Er is namelijk een groot tekort aan woonruimte. Daardoor zullen we sneller moeten gaan bouwen. Bij heeft bekleden we onze HSB-elementen bij voorkeur in de fabriek, maar montage van gevelbekleding op de bouwplaats verzorgen wij uiteraard ook. Zo bieden we meer mensen de kans om in een kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of te werken tegen een betaalbare prijs. Dat is tevens onze visie!

Laten we samen denken aan de toekomst

Bij VKP proberen we ons zo open als mogelijk op te stellen naar onze opdrachtgevers. Daarnaast proberen we hen zo goed mogelijk te helpen. Daarom zijn we ook het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij de plannen van een bouwproject. Zo kunnen we namelijk al snel onze kennis delen op het gebied van het bekleden van gevels. Bovendien kunnen we dan meedenken over het vinden van een geschikte oplossing voor het bouwproject. We proberen samen met alle betrokken partijen tot een oplossing te komen. Net zoals altijd moet deze oplossing gunstig zijn voor de eindgebruiker. Laten we samen bouwen!

De gevelbekleding is een onderdeel van ons volledige proces. Ben je benieuwd hoe ons proces eruit ziet? Ontdek dan meer!

Soorten gevelbekleding, oneindige opties

Vezelcement. Denk hierbij aan bedrijven als Eternit en Cembrit.
Geperste, minerale wol plaat. Bijvoorbeeld van Rockpanel.
HPL of Volkern. Bedrijven die dit maken zijn bijvoorbeeld Trespa en Plastica.
Aluminiumcomposiet van bedrijven zoals Alucobond en Alucoil.
Houtcomposiet. Je moet daarbij denken aan een bedrijf zoals Werzalit.
Kunststof gevelbekleding. Een voorbeeld van een bedrijf dat deze maakt is Keralit.
Houten gevelbekleding zoals accoya, lariks, ceder, vuren, hardhout, multiplex etc.

  1. Werken en leren in de bouw
  2. 2

Met wat kunnen we je nog meer verder helpen?