Engineering, productie en montage in de regio

Het ontzorgen van onze klanten is een bouwdroom die VKP maar al te graag realiteit maakt. Van de montage van gevelbekleding tot aan het produceren van complete houten casco’s, wij gaan geen uitdaging uit de weg. De montage van onze producten verzorgen wij, in tegenstelling tot losse leveringen, alleen in onze eigen regio. Met totaal ontzorgen bedoelen we ook echt dat we al jouw werk uit handen kunnen nemen. Onze interne BIM-engineers verzorgen al het tekenwerk tot in de puntjes. Onze timmermannen in de werkplaats zorgen voor een productie in recordtijd. Vervolgens voeren onze timmermannen de laatste timmerwerken uit op de bouwplaats om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Totaal ontzorgen in optima forma!

Met wat kunnen we je verder helpen?

Waarom VKP?

Wij ontzorgen je volledig!

Het compleet verzorgen van de engineering, productie en montage in de regio van welk gebouw dan ook. Wij van VKP ontzorgen je volledig , alles onder één dak voor jou.

Alle kennis onder één dak

Verschillende breinen komen tot de beste ideeën door kennisbundeling. Van engineers tot aan timmermannen, dit zijn de mensen van VKP met wie jij bouwt.

Eén aanspreekpunt

Moe van de tientallen telefoontjes met verschillende personen op een dag? VKP heeft één centraal aanspreekpunt waardoor jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt: bouwen.

Heldere communicatie

Puur Zeeuws, recht voor z’n raap. Communicatie van de bovenste plank is waar we naar streven. Want laten we eerlijk zijn: directe communicatie, is de beste communicatie, toch?

Prijs-kwaliteitverhouding

Voor een dubbeltje op de eerste rang. In een wereld waar de inflatie de pan uit rijst, leveren we bij VKP HSB-elementen en -kozijnen tegen de scherpste prijs.

Zeeuwse nuchterheid

In een bouwproces kunnen zich meer dan eens lastige situaties voordoen. Door ons Zeeuwse boerenverstand te gebruiken, lossen we deze zo snel mogelijk op! Nog liever voorkomen we ze.

Montage in de regio!

Uitbesteding is anno 2022 de normaalste gang van zaken. In een tijd waar vakbekwaam personeel schaarser is dan ooit, kan uitbesteding een goede uitkomst bieden. Bij VKP staan we voor je klaar. We leveren een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Ten eerste verzorgen we de engineering van HSB-elementen naar wens inclusief kozijnen en gevelbekleding. Ten tweede produceren we deze HSB-elementen. Ten derde monteren onze timmermannen de kant-en-klare HSB-elementen op de bouwplaats en als kers op de taart kunnen zij ook nog eventuele aansluitende timmerwerkzaamheden verzorgen. Kortom, we verzorgen het hele plaatje.

Monteren doen onze timmermannen alleen in een vastgestelde regio. Onze VKP-bussen zijn razendsnel, maar om onze mensen niet door het hele land te laten racen, hebben we een montagegebied vastgesteld. Bekijk op de afbeelding of jouw bouwproject in ons montagegebied valt. Is dit zo? Neem contact met ons op. Laten we binnenkort samen bouwen! En zo niet? Dan leveren wij wel losse elementen door heel het land en denken we mee voor mogelijkheden m.b.t. de montage.

De perfecte workflow!

Een goede workflow, procesoptimalisatie en een fijne samenwerking staan bij VKP voorop. Op de plattegrond van onze locaties is te zien hoe wij onze gebouwen hebben ingedeeld. Op deze manier bereiken we de maximale efficiëntie. We streven er bijvoorbeeld naar om alle expertises geoptimaliseerd met elkaar te bundelen. Dit komt namelijk ten goede aan alle betrokken partijen. Ten eerste stijgt de kwaliteit van ons product. Goed voor de eindgebruiker! Ten tweede stijgt de efficiëntie waardoor we sneller bouwen. Goed voor de opdrachtgever! Ten derde werken we intern, door een goede samenwerking tussen alle expertises, met veel plezier. Goed voor alle VKP’ers!

Samenwerken doen we zo!

‘Laten we samen bouwen!’, dat is het motto waar VKP groot mee is geworden. En dat samen bouwen is, door de uitdagingen op de korte én lange termijn, alleen maar belangrijker geworden. We kunnen het niet alleen en willen dit ook niet. Om ons samenwerkingsproces met partners inzichtelijk te maken, ontwikkelden we een externe routemap. Eén afbeelding maakt alles inzichtelijk. Van de start van de samenwerking tot aan de oplevering van de HSB-elementen.

De totale doorlooptijd hangt uiteraard af van de grootte en complexiteit van een project. Deze kan variëren van 6 tot 21 weken! Neem bij twijfel of vragen altijd contact met ons op!

Leveren en monteren