Wij zijn VKP!

VKP is een sterk groeiende organisatie. Wij willen graag kennis maken met vakspecialisten die willen meebouwen aan het verdere succes van onze organisatie. Bij VKP werken iedere dag, vol passie en plezier aan de meest uiteenlopende projecten.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? En wil jij samen met ons de traditionele bouwsector op z’n kop zetten? Bekijk dan onze openstaande vacatures! Staat jouw ideale functie niet in dit rijtje? Geen probleem! Vul gewoon het contactformulier onderaan deze pagina in en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature

HR-Adviseur

Werken met plezier is één van de zaken die ontzettend belangrijk is binnen VKP. Jij gaat samen met ons HR-team aan de slag om alle VKP’ers met een lach naar het werk te laten gaan. 

Meer informatie

Vacature

CNC-Operator Zagerij

Yes! Een nieuwe dag werken bij VKP, samen met jouw beste vriend. Je raadt het misschien al, maar als CNC-Operator bij VKP wordt de CNC-machine al snel jouw beste vriend. Samen realiseren jullie het mooiste, meest nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardig zaagwerk. 

Meer informatie

Vacature

Timmerman / vrouw

Onderweg naar de bouwlocatie weet jij het al: dit wordt een topdag. Eenmaal aangekomen groeten je collegas je en ben jij als Timmerman klaar om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Vacature

Projectleider

’s Nachts dromen, overdag waarmaken. Dat is wat we bij VKP doen en… dat willen we samen met jou doen! Vanaf het moment dat jij als Projectleider bij ons komt werken, beloven wij je dat je iedere dag vol goede moed wakker wordt. 

Meer informatie

Vacature

Werkplaats Timmerman/vrouw

Nooit meer in de regen hoeven staan, maar wel je passie voor hout elke dag kunnen uitvoeren. Heerlijke koffie en uitdagend werk. Ja, we snappen het: een droom voor menig vakman en onze productiehelden beleven deze elke dag.

Meer informatie

Vacature

Calculator

Yes! Een nieuwe werkdag vol cijfers. Onderweg naar ons veelzijdige kantoor heb je er weer zin in. Je parkeert je auto en je handen beginnen te trillen van adrenaline. Even sporten in het VKP-Fitcenter voordat je werkdag begint, lekker!

Meer informatie

Vacature

Werkvoorbereider

Jij bent de spin in jouw eigen gemaakte web. Het ene moment houd jij je intern bezig met het voorbereiden van de leukste projecten en een paar minuten later heb jij contact met diverse leveranciers. Jij bent het middelpunt van verschillende betrokkenen.

Meer informatie

(Open) Sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar mensen die dagelijks vol passie en met plezier voor VKP willen werken. Staat jouw ideale functie niet tussen de openstaande vacatures, twijfel dan niet en stuur ons gewoon je open sollicitatie!

    Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)