Wij zijn VKP!

VKP is een sterk groeiende organisatie. Wij willen graag kennis maken met vakspecialisten die willen meebouwen aan het verdere succes van onze organisatie. Bij VKP werken iedere dag, vol passie en plezier aan de meest uiteenlopende projecten.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? En wil jij samen met ons de traditionele bouwsector op z’n kop zetten? Bekijk dan onze openstaande vacatures! Staat jouw ideale functie niet in dit rijtje? Geen probleem! Vul gewoon het contactformulier onderaan deze pagina in en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature

CNC-Operator Zagerij

Yes! Een nieuwe dag werken bij VKP, samen met jouw beste vriend. Je raadt het misschien al, maar als CNC-Operator bij VKP wordt de CNC-machine al snel jouw beste vriend. Samen realiseren jullie het mooiste, meest nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardig zaagwerk. 

Meer informatie

Vacature

Calculator Timmerfabriek

Vol met energie rijd je naar kantoor. Eindelijk! We mogen weer. Je loopt naar binnen, groet even snel je collega’s, maar eigenlijk kan je maar aan één ding denken: dat ene vette project bij die top opdrachtgever, die wordt van mij! Je vliegt naar je bureau en start direct met rekenen. 
Meer informatie

Vacature

Timmerman / vrouw

Onderweg naar de bouwlocatie weet jij het al: dit wordt een topdag. Eenmaal aangekomen groeten je collegas je en ben jij als Timmerman klaar om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Vacature

Werkvoorbereider Timmerfabriek

Je bent een spin in het web. Althans, je eigen gemaakte web. Klinkt cliché, maar dat is het in dit geval niet. Je staat namelijk met veel stakeholders in contact. Zo bespreek je intern veel met collega’s, de bedrijfsleider van VKP Kozijn en de technisch directeur. 
Meer informatie

Vacature

Werkplaats Timmerman/vrouw

Nooit meer in de regen hoeven staan, maar wel je passie voor hout elke dag kunnen uitvoeren. Heerlijke koffie en uitdagend werk. Ja, we snappen het: een droom voor menig vakman en onze productiehelden beleven deze elke dag.
Meer informatie

Vacature

Projectleider

’s Nachts dromen, overdag waarmaken. Dat is wat we bij VKP doen en… dat willen we samen met jou doen! Vanaf het moment dat jij als Projectleider bij ons komt werken, beloven wij je dat je iedere dag vol goede moed wakker wordt. 

Meer informatie

Vacature

Calculator

Yes! Een nieuwe werkdag vol cijfers. Onderweg naar ons veelzijdige kantoor heb je er weer zin in. Je parkeert je auto en je handen beginnen te trillen van adrenaline. Even sporten in het VKP-Fitcenter voordat je werkdag begint, lekker!

Meer informatie

(Open) Sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar mensen die dagelijks vol passie en met plezier voor VKP willen werken. Staat jouw ideale functie niet tussen de openstaande vacatures, twijfel dan niet en stuur ons gewoon je open sollicitatie!

    Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)