Laten we samen bouwen!

Werken bij

HomeWerken bij

Durf jij het aan om bij ons te werken?

VKP is een sterk groeiende organisatie. Wij willen graag kennis maken met vakspecialisten die willen meebouwen aan het verdere succes van onze organisatie. Bij VKP werken inmiddels meer dan 110 mensen, iedere dag, vol passie en plezier aan de meest uiteenlopende projecten.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? En wil jij samen met ons de traditionele bouwsector op z’n kop zetten? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures! Staat jouw ideale functie niet in dit rijtje… geen probleem! Vul gewoon even het contact formulier op deze pagina in, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

(Open) Sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar mensen die dagelijks vol passie en met plezier voor VKP willen werken. Staat jouw ideale functie niet tussen de openstaande vacatures, twijfel dan niet en stuur ons gewoon je open sollicitatie!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Stageplaats of leerwerkbedrijf?

  VKP geeft studenten de kans om werkervaring op te doen en onze organisatie beter te leren kennen. Hier ga je geen spijt van krijgen! Als stagiair draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden en maak je kennis met het vakgebied in de praktijk. Ook voor een afstudeerstage kun je bij ons terecht!

  Stage lopen bij VKP...Opleiding volgen bij VKP...
  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright ┬ę VKP B.V. 2021