Wij zijn VKP!

VKP is een sterk groeiende organisatie. Wij willen graag kennis maken met vakspecialisten die willen meebouwen aan het verdere succes van onze organisatie. Bij VKP werken iedere dag, vol passie en plezier aan de meest uiteenlopende projecten.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? En wil jij samen met ons de traditionele bouwsector op z’n kop zetten? Bekijk dan onze openstaande vacatures! Staat jouw ideale functie niet in dit rijtje? Geen probleem! Vul gewoon het contactformulier onderaan deze pagina in en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature

Timmerman / vrouw

Locatie: Kapelle
Onderweg naar de bouwlocatie weet jij het al: dit wordt een topdag. Eenmaal aangekomen groeten je collegas je en ben jij als Timmerman klaar om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Vacature

Allround Logistiek Medewerker

Locatie: Kapelle
Kwart over zeven ’s ochtends en je komt aan bij VKP. Je stapt uit de auto en weet al wat jouw doel is voor vandaag. De interne logistiek moet namelijk in kannen en kruiken worden geregeld. Hoewel jij de HSB-elementen niet zelf maakt, ben je wel van onschatbare waarde in het productieproces. Jij zorgt er immers voor dat jouw productiecollega’s vlekkeloos door kunnen werken. 

Meer informatie

Vacature

Werkplaats Timmerman/vrouw

Locaties: Kapelle & Vuren
Nooit meer in de regen hoeven staan, maar wel je passie voor hout elke dag kunnen uitvoeren. Heerlijke koffie en uitdagend werk. Ja, we snappen het: een droom voor menig vakman en onze productiehelden beleven deze elke dag.

Meer informatie

Vacature

Werkvoorbereider Productie

Locatie: Vuren
De wekker gaat en jij stapt vol goede moed uit bed, want er staat weer een week vol uitdagingen te wachten. Te gek! Eenmaal aangekomen op ons veelzijdige kantoor drink je nog even een bak koffie met je collega’s en stapt achter je bureau. Door jouw obsessie voor structuur is het direct duidelijk wat je deze week moet doen. 

Meer informatie

Vacature

BIM Engineer

Locatie: Vuren
De één droomt over fotomodellen, jij droomt over 3D-modellen. ’s Ochtends word je wakker en denk je maar één ding: vandaag gaan we samen weer gave projecten neerzetten. Laten we samen bimmen!

Meer informatie

(Open) Sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar mensen die dagelijks vol passie en met plezier voor VKP willen werken. Staat jouw ideale functie niet tussen de openstaande vacatures, twijfel dan niet en stuur ons gewoon je open sollicitatie!

    Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)