Vacature Calculator

HomeWerken bijVacature Calculator
VKP

Vacature Calculator

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP Calculatieheld worden

Yes! Een nieuwe werkdag vol cijfers. Onderweg naar ons veelzijdige kantoor heb je er weer zin in. Je parkeert je auto en je handen beginnen te trillen van adrenaline. Even sporten in het VKP-Fitcenter voordat je werkdag begint, lekker! Als je vervolgens binnenkomt op kantoor groet je je collega’s (die al koffie voor jou hebben gezet). Vanaf het moment dat jij je huis uit bent gestapt denk je maar één ding: kom maar op met die orders!

Bij VKP is écht elke dag anders

Wij beloven je dit. Bij een functie als calculator komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen cijfers. Die diversiteit geeft voor jou dan ook de kick. Tussen alle cijfers door even overleggen met de opdrachtgever of alles naar wens is en vol trots laat jij jouw vakwerk zien aan het hoofd van onze calculatie en de directie, zo laagdrempelig is VKP namelijk! Vervolgens nog even een belletje doen voor dat ene vette project wat jij zo graag zou willen maken. Jij bent het begin van het VKP-proces, de fundering voor de leukste opdrachten. Je merkt het al: als calculator bij VKP draag je een hoop verantwoordelijkheid met je mee, maar jij kan dit aan, want:

 • Je hebt een flinke dosis ervaring in de bouw of een vergelijkbare sector of wilt dit met jouw calculerende precisie op gaan bouwen bij ons.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je team. Erg belangrijk! Bij VKP bouwen (en calculeren) we samen.
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je bent handig met calculatie software en ERP systemen. Je kan hier goed mee overweg en met behulp van deze programma’s is voor jou geen opdracht te groot!
 • Fouten maken doe je niet graag. Uiteraard is fauten 😉 maken menselijk en mag dit bij VKP, maar met jou precisie hoeven wij je hier nooit aan te herinneren.

Voor wat, hoort wat

Is het nu alweer half 5?! Ja, als je met zoveel plezier en variatie werkt, gaat de tijd snel. De offertes en de projectbegroting zijn opgesteld, je hebt verschillende aanvragen bij diverse leveranciers gedaan en hebt deze geselecteerd op prijs en levertijd. Je hebt het ultieme doel voor jezelf vandaag weer bereikt: de werkvoorbereider, aan wie jij jouw werk gepassioneerd overdraagt, kan door jou direct aan de slag. Wat een gevoel! Het einde van de werkdag is aangebroken, maar jij weet nu al waar je morgenochtend mee gaat beginnen. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat rekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: Jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste calculators van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Calculator? En denk jij dat deze baan perfect bij jou past? Solliciteer dan snel!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!