Vacature Timmerman

HomeWerken bijVacature Timmerman
Vacature Timmerman

Vacature Timmerman

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elk aannemer zich kan wensen! De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw. 

Timmerman bij VKP

Onderweg naar de bouwlocatie weet jij het al: dit wordt een topdag. Eenmaal aangekomen groeten je collega’s je en ben jij als Timmerman klaar om aan de slag te gaan. Maaaaar, eerst even samen een bak koffie drinken. Een goed begin van de dag is immers het halve werk! Lees hieronder verder welke kwaliteiten wij zoeken voor de vacature Timmerman.

Je passie voor bouwen is niet te stoppen

Na de ochtendkoffie is het tijd voor het echte werk. Je kan als Timmerman niet wachten tot je je gereedschap in je handen kan houden en gaat met veel plezier aan de slag. We willen met VKP een impact maken in de bouw. Wij willen de beste worden binnen ons vakgebied: bouwen met hout! Bij VKP doen we echt ons best om jou constant het leukste werk te bieden. Af en toe zijn er lastige of minder leuke bouwprojecten, maar jij kan dit aan, want jij beschikt als Timmerman over de volgende punten:

 • Je hebt een afgeronde timmeropleiding.
 • Je hebt door de jaren heen een flinke rugzak met ervaring opgebouwd of wilt dit de komende jaren doen.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega’s. Geen uitdaging is te groot voor jullie!
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen we samen!

Voor wat, hoort wat

Al de hele dag ben jij bezig met je hobby: samen timmerwerken uitvoeren op de bouwplaats. Tussendoor even een snelle hap met je collega’s en jij bent er weer klaar voor. Kwaliteit is wat je levert en daar zijn we blij mee. Je bent immers niet alleen Timmerman, maar ook het gezicht van VKP op de bouwplaats. Wij zien dat je presteert. Daarom geven we je:

 • We begrijpen je: jij wilt gewoon lekker werken zonder zorgen, én dat voor een lange tijd. Mooi, want wij denken er hetzelfde over.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die bouw CAO.
 • Zoals je wellicht bekend bent, kent de bouw CAO ook veel vrije dagen en dat is belangrijk. Want bij hard werken, ondanks dat bouwen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie en vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • Een team van topcollega’s waarmee je plezier mee kan hebben en waarbij vakjargon jullie spreektaal is. Jullie zijn immers de specialisten.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook nog eens teamuitjes georganiseerd door VKP. En we hebben de VKP Bouwvak BBQ. En… we hebben eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least… Je mag zeggen dat jij bij dat topteam hoort met de beste vakmannen van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Timmerman? En wil jij bij het beste timmerteam van Zeeland horen? Solliciteer dan snel via de button rechts!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Wilma van de Woestijne

  Wilma van de Woestijne

  Hoofd Administratie & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Wilma geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!