Laten we samen bouwen!

Vacature Timmerman/vrouw

HomeWerken bijVacature Timmerman/vrouw
VKP

Vacature Timmerman/vrouw

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen❤! De partij waarvan iedereen zou willen die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP held worden
Onderweg naar de bouwlocatie weet jij het al: dit wordt een topdag. Eenmaal aangekomen groeten je collega’s je en ben jij klaar om aan de slag te gaan. Maaaaar, eerst even samen een bak koffie drinken. Een goed begin van de dag is immers het halve werk!

Je passie voor bouwen is niet te stoppen
Na de ochtendkoffie is het tijd voor het echte werk. Je kan niet wachten tot je je gereedschap in je handen kan houden en gaat met veel plezier aan de slag. We willen met VKP een impact maken in de bouw. Wij willen de beste worden binnen ons vakgebied Bouwen met hout! Bij VKP doen we echt ons best om jou constant het leukste werk te bieden. Af en toe zijn er lastige of minder leuke bouwprojecten en of omstandigheden, maar jij kan dit aan, want:

 • Je hebt een afgeronde timmeropleiding.
 • Je hebt door de jaren heen een flinke rugzak met ervaring opgebouwd of wilt dit de komende jaren nog gaan doen.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega’s. Geen uitdaging is te groot voor jullie!
 • Je denkt in mogelijkheden!
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen we samen.

Voor wat, hoort wat
Al de hele dag ben jij bezig met je hobby: samen timmerwerken uitvoeren op de bouwplaats. Tussendoor even een snelle hap met je collega’s en jij bent er weer klaar voor. Jij levert kwaliteit voor ons en daar zijn we blij mee. Je bent immers niet alleen timmerman, maar ook het gezicht van VKP op de bouwplaats. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • We begrijpen je: jij wilt gewoon lekker werken zonder zorgen, én dat voor een lange tijd. Mooi, want wij denken er hetzelfde over.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die bouw CAO!
 • Zoals je wellicht bekend bent kent de bouw CAO ook veel vrije dagen en das belangrijk. Want bij hard werken, ondanks dat bouwen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je vrienden en of gezin ook zeker niet verkeerd.
 • Een team van topcollega’s waarmee je plezier kan hebben en waarbij vakjargon jullie spreektaal is. Jullie zijn immers de specialisten.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben de ‘Daag me uit challenge‘ waarmee je  leuk prijzen kunt winnen. We hebben tussendoor ook nog teams uitjes georganiseerd door VKP. We hebben de echte VKP bouwvak BBQ. We hebben de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Je mag zeggen dat jij bij dat topteam hoort met de beste vakmannen van de bouw!

Als persoon ben je ambitieus, integer, zelfstandig, collegiaal, heb je een hands-on-mentaliteit, ben je nauwkeurig en pas je in onze VKP cultuur. Herken jij jezelf in het bovenstaande en vindt je werken met plezier net zo belangrijk als wij dat vinden? Bel, mail of whatsapp dan naar Artjan via avkooten@vkpbouw.com of via 06 53 67 49 85

Acquisitie aan de hand van deze vacature word niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2020