Vacature Assistent Controller

HomeWerken bijVacature Assistent Controller
Vacature Assistent Controller

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

Als Assistent Controller ken jij de cijfers van VKP uit je hoofd

Als Assistent Controller werk je vanaf de achtergrond binnen VKP. Met jouw analytische vaardigheden ben jij ontzettend belangrijk voor onze organisatie. Jij hecht veel waarde aan het opstellen van de maandcijfers en je bent als geen ander in staat om dit ook te kunnen rapporteren. Met jou in ons financiële team zijn we er zeker van dat de project control vlekkeloos verloopt.

Kortom, je ondersteunt onze financieel directeur bij het bewaken van de complete financiële administratie en financiën van het bedrijf. Dit brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar jij kan dit, want:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Finance of Accountancy.
 • Je bent nauwkeurig, werkt gestructureerd, bent analytisch sterk en hebt oog voor detail.
 • Je hebt bij voorkeur al (enige) ervaring in een functie als deze.
 • Je hebt affiniteit met ERP-systemen.
 • BouwWorks, Microsoft Office en vooral Excel zijn voor jouw programma’s waar je kundig mee overweg kan.
 • Je bent in staat om goed te communiceren met diverse stakeholders. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want bij VKP bouwen we samen!

Je krijgt een boost van nauwkeurig werk

Als Assistent Controller is het belangrijk dat je erg nauwkeurig bent. Je bent namelijk vaak met analyses bezig, bijvoorbeeld van de gerealiseerde projecten, maar ook van de balans- en resultaatrekeningen en projectrapportages. We werken binnen VKP met BouwWorks als ERP-systeem. Je gaat onder andere samen met de Financieel Directeur aan de slag met het inrichten, optimaliseren en beheren van dit systeem. Ook haal je er plezier uit om kostprijsberekeningen te maken die betrekking hebben op bepaalde vraagstukken binnen VKP. Verder bestaat jouw functie ook uit algemene operationele zaken op de afdeling die aandacht nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan groepscertificeringen en het beheer van lidmaatschappen. Een hoop werk, maar daar krijg je ook veel voor terug:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Timmer CAO.
 • Een uitdagende functie, waarbij er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de Timmer CAO. Belangrijk, want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor familie en vrienden ook niet verkeerd.

Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de VKP-café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze allemaal echt.

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Operationeel Directeur

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!