De ochtend begint als de wekker gaat om 05:30 uur. Dan gaan we de kindjes klaar maken om naar de opvang te gaan, want het is tenslotte dinsdag en dan moeten we allebei werken. Zodra de kids naar de opvang zijn vlieg ik naar de zaak om nog snel even een bakkie naar binnen te kunnen gooien, voordat we vol goede moed aan de dag beginnen.

Op de werkplek is het spullen pakken en gaan met die banaan. We zijn net terug geswitched op Studentenhuisvesting Leiden waar we al aan hebben gewerkt, voordat we Veerse Kreek gingen bouwen, dus kortom een bekend project! Vandaag begin ik aan een nieuw frame, dus ga ik eerst de onderregel en alle stijlen klaar leggen. Eenmaal klaargelegd ga ik eerst alle stijlen en klossen koppelen die aan elkaar moeten komen.

Tussendoor Luke even helpen met een element. We werken de laatste dingen af en meten alles op om aan de kwaliteitswaarborging te voldoen. Daarna zetten we het element dat klaar is op de bok en bevestigen we het aan de bok. Tot aan de koffiepauze nog even het frame wat ik klaar heb gelegd verder in elkaar zetten.

Na de koffie weer verder en het frame klaargemaakt om door te schuiven voor de binnenfolie en de binnenbeplating. Aangezien dit het laatste frame was van deze kar heb ik de rachels die bij de elementen horen naar de afwerking gebracht en daar in het nieuwe rek gelegd, zodat Eric en Luke ze makkelijker kunnen pakken dan dat ze op houtjes op de grond liggen.

Eerst met Cees overleggen wie welke kar gaat maken en dan is het tijd om een nieuwe kar te pakken. De stijlen zijn apart gezaagd, dus moet ik eerst regelen dat ze bij mijn tafel komen te liggen. En nu kan ik dus beginnen aan een nieuw frame. Hier herhaalt zich hetzelfde als bij het vorige frame.

Nu is het tijd voor de lunch van 13.00 uur tot 13.30 uur. Even lekker ontspannen voordat we weer mogen. Na de lunch ga ik verder waar ik gebleven ben met het frame, tussen door een aantal keer naar de afwerking om te helpen of uitdagingen (want problemen zijn er niet haha) te verhelpen. Hier gaat het ook allemaal door en is het weer tijd om het element op de bok te zetten.

Na de lunch is de tijd letterlijk omgevlogen en zijn we al weer aan het einde van de werkdag beland om 16.15 uur. Even de kids ophalen en dan lekker naar huis.