Vacature Werkvoorbereider Productie VKP Vuren

HomeWerken bijVacature Werkvoorbereider Productie VKP Vuren
VKP

Vacature Werkvoorbereider Productie Vuren

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw. 

Wij zoeken een werkvoorbereider voor onze productie in Vuren

Maandagochtend half 7. De wekker gaat en jij stapt vol goede moed uit bed, want er staat weer een week vol uitdagingen te wachten. Te gek! Eenmaal aangekomen op ons veelzijdige kantoor drink je nog even een bak koffie met je collega’s en stapt achter je bureau. Door jouw obsessie voor structuur is het direct duidelijk wat je deze week moet doen. Kom maar op!

Just a normal day in the life of… een werkvoorbereider productie van VKP

Jij bent de spin in jouw eigen gemaakte web. Het ene moment houd jij je intern bezig met het voorbereiden van de leukste projecten in de productie en een paar minuten later heb jij contact met diverse leveranciers. Jij bent het middelpunt van verschillende betrokkenen. Zo controleer je de 2D en 3D tekenwerken en communiceer je vaak met onze afdeling Toelevering. Nadat je de eerste paar werkzaamheden af hebt kunnen vinken op je to-do-list, is het alweer tijd voor de lunch. Je hebt zoveel plezier in je werk, dat de tijd vliegt. Aan het einde van de week heb jij alles in kannen en kruiken voorbereid en bespreek je vol passie (dit hebben we allemaal bij VKP) jouw werk met de bedrijfsleider en productieleider in Vuren. We begrijpen jou: deze vacature van Werkvoorbereider Productie draagt een hoop verantwoordelijkheid met zich mee, maar dit is voor jou geen enkel probleem, want:

 • Met jouw MBO-4 diploma en/of ervaring weet jij als geen ander hoe alles werkt.
 • Jouw bouwtechnische kennis en inzicht zorgen ervoor dat je elke tekening in een handomdraai kunt lezen.
 • Je hebt organisatorische skills. Hierdoor bewaar jij altijd de rust in de chaos.
 • Programma’s als Office, AutoCAD, Trimple Connect en Bouwworks helpen je met al jouw werkzaamheden.
 • Door jouw commerciële en communicatieve insteek word je de vriend van alle opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

Voor wat, hoort wat

Wij beloven je het volgende: na jouw eerste dag als werkvoorbereider productie, op onze locatie in Vuren, wil je nooit meer weg. We streven er bij VKP naar om een werkruimte te creëren waarin plezier op één staat, want als je plezier hebt, gaat werken vanzelf! De maanden vliegen voorbij en jij hebt een belangrijke rol mogen spelen in de leukste, mooiste en gaafste projecten. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Zoals we al eerder zeiden: een werkruimte waar je plezier kan hebben.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat rekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste werkvoorbereiders van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het over de vacature van Werkvoorbereider Productie? Solliciteer dan snel via de button!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)