VKP Academy

Yes! Je bent geslaagd op de middelbare school. Wat nu? Waar de meeste klasgenoten richting een vervolgopleiding gaan, heb jij andere plannen. Jij bent van plan om te gaan werken en leren in de bouw. Ondanks dat je altijd goed je best op school hebt gedaan en mooie cijfers hebt gehaald, heb jij het wel een beetje gezien met de schoolboeken. Na acht jaar basisschool en vier jaar middelbare school is het tijd voor praktijk. Een mooie stap, want een bbl-traject in de bouw is hot. De laatste jaren speelt er een trend waarin we bij VKP zien dat steeds meer afgestudeerde studenten voor de praktijk kiezen in plaats van de theorie. En eerlijk is eerlijk, daar zijn we bij VKP maar al te blij mee.

Benjamin Eggebeen

Timmerman
Probeer mee te nemen wat je ziet, kijk en leer! Wat Luuk (mijn leermeester) en ik altijd zeggen: Wie luistert weet meer!

Werken / leren bij VKP?

  • Elke dag werken met plezier!
  • Leren van de beste leermeesters in de bouw!
  • Salaris verdienen door echt iets te doen!
  • Gezond boeren verstand ontwikkelen in de praktijk!
  • Samen bouwen aan de mooiste projecten!

Kan ik bij jullie ook...

…een opleiding volgen?

Dat kan zeker! Vanuit VKP werken we nauw samen met BouwMensen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om bij ons een werk-leer traject te doorlopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jan of Wilma. Zie de contactinformatie onderaan deze pagina!

Jan Otte

Jan Otte

Hoofd Bedrijfsbureau & HR

Meer informatie of jezelf aanmelden?

Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over een werk/leer traject binnen VKP.

Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wilma van de Woestijne

Wilma van de Woestijne

Hoofd Administratie & HR