Laten we samen bouwen!

Vacature Werkplaats Timmerman

HomeWerken bijVacature Werkplaats Timmerman
VKP

Vacature Werkplaats Timmerman

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP Productieheld worden

Nooit meer in de regen hoeven staan, maar wel je passie voor hout elke dag kunnen uitvoeren. Heerlijke koffie en uitdagend werk. Ja, we snappen het: een droom voor menig vakman en onze productiehelden beleven deze elke dag. Voor het werk nog even sporten in het VKP-fitcenter. Je collega’s zitten al aan tafel met een bakje koffie. Nog even samen met ontspanning voordat de sensatie van de dag begint. Uiteraard ben jij volkomen welkom in dit team van productiehelden!

Huh, gaat er nu weeral een HSB-element de deur uit?

Ja, zeker! Zo snel gaat het bij VKP en hier kan jij onderdeel van zijn! Het team waar jij onderdeel van bent zorgt er dagelijks voor dat mensen in een kwalitatief hoogwaardig gebouw kunnen wonen of werken. Wij willen de beste worden in ons vakgebied: bouwen met hout! Hiervoor hebben we in onze productiehallen echte helden nodig. We waarderen onze helden. Jij krijgt dan ook de vrijheid en kansen om excelleren in je ambacht en door te groeien naar je eigen wensen en dromen. Het team voelt elkaar aan. Je zit op één (productie)lijn met je collega’s en hebt plezier met ze! In de pauze een lekkere hap eten en praten over van alles en nog wat, even wat anders dan werk! Uiteraard zijn er ook mindere momenten, maar dit kan jij aan, want:

 • Je hebt een passie voor timmeren en assembleren en raakt door het dolle heen van mooie projecten (met hout)
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega’s. Geen uitdaging is te groot voor jullie!
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen we samen.

Voor wat, hoort wat

Yes! Vandaag is het record gevestigd van hoogste aantal HSB-elementen wat op één dag is geproduceerd. Wat een prestatie! Samen met jouw team ben je er trots op dat jullie dit met zoveel plezier en passie waar hebben kunnen maken. En wij ook! Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Een werkplek waar jij elke dag (ja, echt elke dag) met plezier naar toe rijdt
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in de timmer CAO!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want bij hard werken, ondanks dat dit je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. Ook kan jij de strijd aangaan met je collega’s in de ‘Daag me uit challenge’. Hierin kan je leuke prijzen winnen! We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de grootste productiehelden van de bouw!

Taken en verantwoordelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2021