Vacature BIM-engineer

HomeWerken bijVacature BIM-engineer
VKP

Vacature BIM-Engineer

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP Tekenheld worden

De één droomt over fotomodellen, jij droomt over 3D-modellen. ’s Ochtends word je wakker en denk je maar één ding: vandaag gaan we samen weer gave projecten neerzetten. Eenmaal gearriveerd op het kantoor staat de koffie al voor je klaar. Top, je collega’s denken aan je! Even gezellig een bakje drinken, want zonder die ochtendkoffie komt er weinig van terecht vandaag.

Ik bim, jij bimt, wij bimmen

Laten we samen bimmen! Terwijl je nipt van je warme koffie zit je er al helemaal in: quality bimtime. We willen met VKP een impact maken op de bouwmarkt. Wij willen de beste worden in ons vakgebied: bouwen met hout! Hiervoor hebben we de beste mensen nodig. Daarom bieden we jou dag in dag uit uitdagende tekenprojecten aan waarin je 2D tekenwerk in AutoCad en 3D tekenwerk in Tekla Structures tekent. Tussendoor even een belletje met de opdrachtgever om te kijken of alles volgens plan loopt, leuk zo’n praatje tussendoor! Uiteraard zijn er af en toe lastige of minder leuke tekenprojecten en omstandigheden, maar jij kan dit aan, want:

 • Je begrijpt wat je tekent en hebt een passie voor het bouwen met hout.
 • Je hebt een relevant diploma of je hebt de afgelopen jaren de ins & outs van Autocad of zelfs al Tekla Structures geleerd in de praktijk (bijvoorbeeld als werkvoorbereider).
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je hebt kennis van tekensoftware, producten en materialen.
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen (en bimmen) we samen!

Voor wat, hoort wat

Je gaat lekker! Time flies when you are having fun. Dat geldt zeker voor jou, want jij bent al de hele dag met veel plezier bezig met de meest uitdagende projecten en het einde van de dag nadert. Genoeg getekend voor vandaag. Nog even je hoofd leegmaken in het VKP-Fitcenter! Je hebt weer kwaliteit geleverd en dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Je bent de onmisbare schakel in ons proces. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat tekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: Jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least; Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste tekenaars van de bouw!

Ben je enthousiast geworden na het lezen over de vacature van BIM-Engineer? En denk jij dat deze vacature echt bij jou past? Solliciteer dan snel via de button rechts!

Locatie: Kapelle en Vuren

Taken en verantwoordelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)