Vanwege de zomer editie een zomers project op een top locatie aan het water. Het Waterrijk aan de Oesterdam.

Toch wel een bijzonder project zo aan het water. De weergoden zitten op het moment van typen erg mee waarbij je er al een klein vakantiegevoel van krijgt.

We verzorgen hier alle brandwerende achterhout uittimmeringen, de Siberisch Lariks geveldelen, de Western Red Cedar terras/entree luifels en de Douglas zonwering lamellenschermen.

De HSB is door een andere partij geplaatst. Enerzijds jammer, anderzijds ook weer niet. Doordat het een zeer complex ontwerp is, past de HSB hier en daar niet even goed. Hierdoor besteden we veel aandacht aan het uittimmeren.

De architect heeft het idee om op iedere gevel uit te komen met volle geveldelen. In de praktijk komt het wel eens voor dat dit anders uitpakt.

Het werken met exclusievere houtsoorten maakt dit een leuk werk. Hout is toch een van de duurzaamste materialen van eigen bodem. Het groeit, het leeft en het spreekt!

Kees Dorst heeft dit werk gecalculeerd en hiervan ook een groot deel van de werkvoorbereiding opgepakt. Jeroen en Remy voeren de werkzaamheden op de bouwplaats uit samen met Jelle en Jefta (zzp).

Op het moment wordt het plafond van het terras gemonteerd en aansluitend zullen de zonweringen gemonteerd worden.

Geniet van de foto’s en voel jezelf vooral uitgenodigd een keer langs te rijden en een drankje te doen op dit mooie terras.

In juni zal het geheel geopend zijn!

Project: Waterrijk Oesterdam