Laten we samen bouwen!

Minerale Steenstrips

HomeMinerale Steenstrips

Oneindige mogelijkheden met minerale steenstrips!

Doordat we onze houtskeletbouw (HSB) elementen af kunnen werken met minerale steenstrips willen we iedereen de kans geven om in een hoogwaardig kwalitatief gebouw te wonen of werken. En dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs. De steenstrips geven namelijk een strakke boost aan ieder gebouw. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Je leest ze op deze pagina! 

De gevel bepaalt in sterke mate de uitstraling en het gezicht van een gebouw. Daarnaast is het belangrijk dat een gevel voldoet aan de gestelde eisen om in een gebouw te wonen of te werken. Zo zijn er met onze steenstrips diverse mogelijkheden mogelijk. Ten eerste zijn deze steenstrips in diverse maten te produceren. Ten tweede zijn er verschillende vormen mogelijk waardoor een nieuw gebouwd gebouw ieder uiterlijk kan krijgen. Daarnaast zijn zowel de kleur als de structuur van de minerale steenstrips in veel varianten mogelijk. Kortom, totale vrijheid in het ontwerp! Doordat de steenstrips ook nog eens enorm goed isoleren, is dit product de laatste jaren razend populair!

Minerale Steenstrips binnen ons proces

Wij produceren houtskeletbouw (HSB) elementen. Bovendien kunnen kunnen we deze, naar wens, afwerken met verschillende soorten steenstrips. De steenstrips worden direct in onze fabriek gemonteerd. We streven er naar om een totaalproduct af te leveren aan onze opdrachtgevers. Doordat we steenstrips gebruiken, kunnen we dit ook daadwerkelijk waar maken, maar dit is dit nog maar een klein onderdeel van ons hele proces. Ben je benieuwd naar hoe ons hele proces eruit ziet?  Ontdek dan meer over over ons proces!

Wat zijn minerale steenstrips?

Minerale steenstrips is een product met veelzijdigheid om gevels te bekleden. De minerale steenstrips zijn, na montage, optisch niet te onderscheiden van klassieke bakstenen. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en flexibel toepasbaar. Met minerale steenstrips wordt een grote stap gezet richting een groenere toekomst. De steenstrips worden namelijk gedroogd op 60 graden. Daarentegen worden bakstenen gebakken op 1000 graden. Hierdoor wordt er minder CO2 uitgestoten bij de productie van een gevel met minerale steenstrips. Omdat het een erg licht product is, is de CO2 uitstoot afkomstig van transport minimaal. Ben je enthousiast, maar zou je graag nog meer willen lezen over minerale steenstrips? We maken het je makkelijk. Vind meer.

Een aantal voordelen van minerale steenstrips op een rijtje:

  • De steenstrips vallen binnen brandklasse A. Hierdoor zijn ze brandveilig
  • Onze steenstrips worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn dus duurzaam
  • Alle steenstrips zijn kleurvast en mede daardoor onderhoudsarm

Het gebruik van steenstrips is een mooie manier om een gebouw een strak uiterlijk te geven. Daarnaast zijn er nog meer manieren om een gevel een mooi uiterlijk te geven. Ontdek ze allemaal bij de expertise Gevelbekleding. Leid mij er naar toe

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2022