Eindelijk was het dan zo ver! We mochten weer eens wat gaan ondernemen met de PV! jeej! Vorig jaar waren er al plannen om een activiteit te gaan doen bij Kanoa aan het Veerse Meer gecombineerd met een BBQ. Vanwege corona hebben we dit toen moeten cancelen, maar er kwam licht op de horizon!

Voor de fanatiekelingen onder ons waren er activiteiten te doen bij Kanoa. Voor de wat minder fanatieke mensen was er een wat relaxter alternatief bedacht, cruisen op de E-chopper door het mooie Zeeland.

10 juli begon als een mooi zonnige zaterdag, maar er werden wat spetters afgegeven.. Uiteindelijk is het nog lang goed gegaan, maar op den duur is het toch aardig gaan regenen. De mensen op de E-choppers hebben een mooi stukje Zeeland verkend richting Veere en hebben in Veere een droge plek opgezocht om lekker wat te drinken.

De activiteiten bij Kanoa bestonden uit: het afleggen van een parcours boven het water waarbij je punten kon verdienen, het bouwen van een vlot in combinatie met het oplossen van een letterpuzzel en pijl en boog schieten op elkaar op een terrein in het bos. Tussen de activiteiten door was er ook de gelegenheid om op het water te gaan met een kano of een sub. En voor de waaghalzen was er de mogelijkheid om met een kano vanaf de hoogte het water ingeschoten te worden.

Al met al voor ieder wat wils op een prachtige locatie aan het water. En dat beetje regen kon de pret niet bederven. Nadat de E-choppers terug waren en de activiteiten voorbij waren. Ging de BBQ aan en de tap open. Met z’n allen hebben we de dag afgesloten met een heerlijk eten en drinken in overvloed!

Erg leuk om met zijn allen weer eens wat te ondernemen, en leuk om ook eens andere mensen te spreken die je normaal wat minder ziet. Op naar de volgende!