Laten we samen bouwen!

Missie en Visie

HomeOns VerhaalMissie en Visie

Visie

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om in een duurzaam én kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of werken tegen een betaalbare prijs.

Missie

Verzamelen van mensen die er zin in hebben en geloven in onze visie! Dit doen wij door een werkruimte te creëren waar men met plezier kan werken. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer iemand met plezier zijn werk kan doen, hij/zij streeft naar het hoogst haalbare, oftewel de beste kwaliteit tegen zo min mogelijk kosten.

Artjan van Kooten

Algemeen Directeur
Wanneer iedereen met plezier kan werken, behalen we het beste resultaat!

In 2003 ben ik samen met Niels dit avontuur begonnen. VKP is inmiddels een stabiel, mooi en ambitieus bedrijf! Iedereen die hier aan heeft bijgedragen mag oprecht trots zijn op wat we nu samen hebben bereikt!

Wanneer iedereen met plezier kan werken, halen we het beste resultaat! Iets wat je leuk vindt ben je vaak ook goed in of wil je goed in worden. Mijn persoonlijke doel is dan ook heel simpel…

Niels van Kooten

Technisch Directeur
Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen!

Het verschil blijven maken. Dat was en is één van de redenen om in 2003 te starten met VKP. Het verschil maken door ons te specialiseren in datgene wat we leuk vinden en goed kunnen!


Het verschil maken voor onze klanten door een product en dienst aan te bieden die voor hen tot meerwaarde is. Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen. Het verschil maken door…

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2022