Vacature Werkvoorbereider Timmerfabriek

HomeWerken bijVacature Werkvoorbereider Timmerfabriek
houten kozijnen

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

Werkvoorbereider in de Timmerfabriek bij VKP Kozijn

Je bent een spin in het web. Althans, je eigen gemaakte web. Klinkt cliché, maar dat is het in dit geval niet. Je staat namelijk met veel stakeholders in contact. Zo bespreek je intern veel met collega’s, de bedrijfsleider van VKP Kozijn en de technisch directeur. Ja, zo laagdrempelig is VKP echt! 😊 Daarnaast voer je regelmatig gesprekken met leveranciers en opdrachtgevers. Dit alles doe je om werk te organiseren en er voor te zorgen dat jouw collega’s van VKP Kozijn tijdig over gegevens en materialen beschikken. Aan hun de taak om de beste kozijnen te maken voor de mooiste projecten.

Organisatie als sleutel tot succes

Voordat jouw werkdag als Werkvoorbereider begint, weet jij al wat je vandaag moet doen. Door jouw, in positieve zin van het woord, obsessie voor organisatie bereid je alles tot in de voor. Tussendoor heb je contact met een leverancier over de status van een bestelling, want er is natuurlijk wel materiaal nodig om te bouwen. Daarnaast zorg jij ervoor dat de productiedossiers voor in de fabriek compleet zijn. Veel te doen, maar jij kan dit, want:

 • Je hebt een MBO-4 diploma of hebt dezelfde kennis opgebouwd met ervaring.
 • Je hebt bouwtechnische kennis en het inzicht om bouwkundige tekeningen te lezen.
 • Programma’s als Office, AutoCAD, Trimble Connect en BouwWork zijn voor jou bekend.
 • Communicatief ben je sterk. Opdrachtgevers, leveranciers en VKP-ers weten jou te vinden met vragen. Hier ga jij vlekkeloos me om.
 • Je bent besluitvaardig, collegiaal, flexibel, gestructureerd, proactief, kostenbewust, verantwoordelijk en zelfstandig.

Een belangrijke schakel binnen VKP

Als Werkvoorbereider ben je binnen VKP verantwoordelijk voor het zelfstandig inkopen van projectgebonden materialen. Hierin is het natuurlijk belangrijk dat de kosten binnen het budget blijven. Tussendoor voer je tekenwerk uit om dit ter controle op te sturen naar de opdrachtgever en te gebruiken in de fabriek. Je merkt het al: als werkvoorbereider Kozijn zit je bij VKP niet stil. Maar, voor jouw harde werk krijg je ook veel terug:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in de Timmer-CAO.
 • De mogelijkheid om verder te leren. Mocht je nog verder willen komen in jouw vak of doorgroeien tot een andere functie, faciliteren wij dit graag.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de Timmer-CAO. Belangrijk, want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor familie en vrienden ook niet verkeerd.
 • Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de VKP Café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze echt.
 • Last but not least: jij kan zeggen dat je onderdeel bent van het team wat de beste kozijnen van Nederland maakt!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)


  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!