Vacature Voorman Afwerking Productie

HomeWerken bijVacature Voorman Afwerking Productie
Vacature Voorman Afwerking Productie

Vacature Voorman Afwerking Productie

Wij zijn VKP! Wij willen iedereen de kans geven om in een kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen of te werken tegen een betaalbare prijs. In onze wereld kennen we voor de korte termijn een tekort aan woningen en voor de lange termijn problemen zoals CO2, stikstof en/of een tekort aan vakmannen. We moeten iets veranderen! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout en in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! Wij zijn ambitieus, denken in mogelijkheden, gebruiken altijd ons gezonde boeren verstand en last, but zeker not least… wij werken met plezier! Laten we samen bouwen!

Jij zorgt voor continuïteit in de werkplaats

Elke dag jouw passie voor hout kunnen uitvoeren en tegelijkertijd het aansturen en begeleiden van jouw collega’s. Als Voorman Afwerking Productie zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden in de afwerkhal uitgevoerd worden. Het verplaatsen van HSB elementen, het afwerken van elementen, het inbouwen van kozijnen in elementen, het aanvoeren van materialen, timmerwerk en het ondersteunen bij de interne logistiek… allemaal geen probleem voor jou. Jij zorgt voor continuïteit in de werkplaats, want alle medewerkers en inwerkende partijen hebben iemand waar ze met praktische vragen terecht kunnen.

Kwalitatief en hoogwaardig produceren?!

Ja, zeker! Want bij VKP willen we er voor zorgen dat iedereen in een duurzaam én kwalitatief hoogwaardig gebouw kan wonen of werken tegen een betaalbare prijs. Jij weet als geen ander dat we dit alleen bereiken als jij volledige verantwoordelijkheid neemt over de kwaliteit van onze afgewerkte HSB elementen. Naast het controleren van onze producten zorg jij ook voor het dagelijks onderhoud van de machines en gereedschappen in de afwerkhal. Oh ja, jij houdt ook van efficiënt en gestructureerd werken, daarom zorg je dat onze werkplaats altijd aan kant is. Dit klinkt als veel verantwoordelijkheid, maar jij kant dit aan, want:

 • Jij hebt een grenzeloze passie voor het bouwen met hout.
 • Jij droomt ’s nachts van strak afgewerkte elementen die naadloos gemonteerd kunnen worden op de bouwplaats.
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega’s. Geen uitdaging is te groot voor jullie!
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen we samen.

Voor wat, hoort wat

Yes! Vandaag is het record gevestigd van hoogste aantal HSB-elementen wat op één dag is afgewerkt. Wat een prestatie! Samen met jouw team ben je er trots op dat jullie dit met zoveel plezier en passie waar hebben kunnen maken. En wij ook! Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Een werkplek waar jij elke dag (ja, echt elke dag) met plezier naar toe rijdt.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in de timmer CAO!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want bij hard werken, ondanks dat dit je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de grootste productiehelden van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Voorman Afwerking Productie? Solliciteer dan snel via de button rechts!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)


  Wilma van de Woestijne

  Wilma van de Woestijne

  Hoofd Administratie & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!