Laten we samen bouwen!

Vacature Spuiter

HomeWerken bijVacature Spuiter
Vacature Spuiter

Vacature Spuiter

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn worden in wat we doen! De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elk aannemer zich kan wensen! De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar project.

De finishing touch bij VKP Kozijn

Yes! Een nieuwe baan in een gloednieuwe kozijnen fabriek. Niet alleen beschikt VKP Kozijn over een state of the art bewerkingscentrum, maar ook jouw domein, de spuiterij, is letterlijk net klaar. In april 2022 is VKP Kozijn verhuisd naar onze hoofd locatie in Kapelle. Wel zo fijn, Productie en afwerking onder één dak.

Kunnen wij jou ’s nachts wakker maken voor het aflakken van de hoogste kwaliteit houten kozijnen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een oplevering om trots op te zijn..

Het doel van de functie is het aannemen, uitvoeren en opleveren van interne opdrachten. Als Spuiter houd jij je bezig met het spuitwerk van alle producten welke voorkomen in de fabriek van VKP Kozijn. Of het nou kozijnen, ramen, deuren of ander houtwerk is, jij zorgt ervoor dat deze onze fabriek picobello verlaten.

Jij controleert de kwaliteit volgens de richtlijnen van ons IKB, daarnaast controleer jij ook de machines en gereedschappen in de Spuiterij.

Dit heb jij in huis:

 • Een relevant diploma of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je beschikt over voldoende bouwtechnische kennis en inzicht om productietekeningen en- stukken te kunnen lezen en begrijpen;
 • Je bent in staat om duidelijk en juist te communiceren met alle collega’s van VKP  Kozijn;
 • Je bent behulpzaam, collegiaal, verantwoordelijk en zelfstandig.

Voor wat, hoort wat

 • We begrijpen je: jij wilt gewoon lekker werken zonder zorgen, én dat voor een lange tijd. Mooi, want wij denken er hetzelfde over. Jij krijgt van ons een contract met oog op een vast dienstverband.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO.
 • Zoals je wellicht wel weet, kent de timmer CAO ook veel vrije dagen en dat is belangrijk. Want bij hard werken, ondanks dat bouwen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie en vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • Een team van topcollega’s waarmee je plezier mee kan hebben en waarbij vakjargon jullie spreektaal is. Jullie zijn immers de specialisten.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben het VKP-Café waar we leuke thema-avonden organiseren. En… de VKP Bouwvak BBQ. Alleen al voor de gezelligheid kom jij fluitend naar je werk.
 • Last but not least… Je mag zeggen dat jij bij dat topteam hoort met de beste vakmannen van de bouw!

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2021