Vacature Projectleider

HomeWerken bijVacature Projectleider
VKP

Vacature Projectleider

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP Projectleider worden

’s Nachts dromen, overdag waarmaken. Dat is wat we bij VKP doen en… dat willen we samen met jou doen! Vanaf het moment dat jij als Projectleider bij ons komt werken, beloven wij je dat je iedere dag vol goede moed wakker wordt. Waar je namelijk vannacht nog hebt gedroomd om dat ene gave project te leiden, ga jij dit vandaag gewoon doen! Doordat we werken met plezier, streven we er bij VKP naar om iedere dag alles net iets beter te doen dan gisteren. Op deze manier werken wij naar het hoogst haalbare toe: iedereen de kans bieden om kwalitatief hoogwaardig te werken of wonen tegen een betaalbare prijs. Lees snel meer over de vacature van Projectleider!

Teamwork als fundering voor een goed project

Teamwork makes dreamwork. En daar geloof jij heilig in, want samen met jou team van uitvoerders, werkvoorbereiders, kopmannen en vakmannen realiseer jij de mooiste projecten. Onze slogan is dan ook niet voor niks ‘Laten we samen bouwen’. In dit team voer jij ontzettend veel verschillende taken uit. Gaaf! Zo leid jij de projecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Je stuurt hierin jouw teams aan en zorgt er daarnaast voor dat de termijnschema’s in kannen en kruiken worden opgesteld. Tussendoor controleer je het 2D en 3D tekenwerk zodat er een goede basis ligt voor jouw project. Ook extern heb jij veel contact met mensen. Zo vraag je bijvoorbeeld veel offertes aan bij leveranciers. Bovendien selecteer je deze op basis van prijs en levervoorwaarden. En, oh ja! Eens in de zoveel tijd zit je samen met onze technisch directeur om al jouw werk vol trots te presenteren. Zo laagdrempelig is VKP namelijk. Laten we samen bouwen!

Bij VKP geven we onze projectleiders veel verantwoordelijkheid. Echter, jij kan dit aan, want:

 • Met jouw HBO diploma of ervaring beschik je over veel kennis.
 • Bouwkundige tekeningen lezen is voor jou dagelijkse kost. Met jouw bouwtechnische inzicht is geen tekening te moeilijk.
 • Programma’s als Office, AutoCAD, Trimble Connect en Bouwworks maken jou het leven een stuk makkelijker. Je kan hier dan ook goed mee overweg.
 • Communiceren doe jij als hobby. De opdrachtgevers, leveranciers en collega’s weten precies wat ze van jou kunnen verwachten.
 • Met jouw commerciële en organisatorische drive is geen uitdaging te groot.

Voor wat, hoort wat

En zo is het maar net! VKP wil voor haar werknemers een werkruimte creëren waar plezier aanwezig is. Want als je plezier hebt, gaat werken vanzelf en stijgt de kwaliteit van jouw werkzaamheden. Kom gerust eens langs op ons kantoor om dit plezier te proeven. Jij realiseert op dit kantoor de mooiste projecten en doet dit met een grote lach en samen met andere VKP’ers. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we jou:

 • Zoals we al eerder zeiden: een werkruimte waar je plezier kan hebben.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Bouw CAO UTA!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • Ook onderdeel van de CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat rekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste projectleiders van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Projectleider? Solliciteer dan snel via de button!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!