Vacature KAM-Coördinator

HomeWerken bijVacature KAM-Coördinator
Vacature KAM-Coördinator

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

KAM-Coördinator bij VKP

We denken dat we bij VKP zo veilig mogelijk werken, maar is dit ook wel echt zo? Werken met plezier staat bij ons hoog in het vaandel, maar veiligheid voor alle VKP-ers is nog belangrijker. We bouwen met hout en dit is één van de duurzamere bouwmaterialen die we kennen, maar is onze bedrijfsvoering ook wel zo milieuvriendelijk? En hoe zorgen we ervoor dat de kwaliteit van ons productie- en werkproces van hetzelfde hoge niveau blijft of stijgt? Je snapt het misschien al, vraagstukken waar jij je als KAM-Coördinator bij VKP mee bezig gaat houden.

Op zoek naar risico’s en kansen binnen VKP

Als KAM-Coördinator bij VKP zal je je nooit vervelen. Zo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, maar ook voor het ondersteunen van externe audits. Daarnaast voer je risico analyses uit en op basis hiervan stel je een verbeterplan op. Hierdoor draag je bij aan een doelstelling van VKP: elke dag een beetje beter willen worden. Jij bent de expert op KAM-gebied en draagt deze kennis graag over aan het managementteam. Veel verantwoordelijkheid, maar jij kan dit, want:

 • Je hebt een HBO-diploma of weet alles van KAM af door ervaring.
 • Je hebt kennis van de programma’s die we binnen VKP gebruiken. Denk aan Office programma’s en BouwWorks.
 • Je staat er niet alleen voor. Je communiceert dagelijks met klanten, leveranciers, instanties, als de milieudienst of de brandweer en natuurlijk collega’s. Laten we samen bouwen!
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
 • Organisatorisch ben je een kei. We hoeven jou nooit op je agenda te wijzen 😉
 • Je beste vriend zou jou omschrijven als analytisch, gestructureerd, proactief, verantwoordelijk, besluitvaardig, probleemoplossend en zelfstandig.

Laten we VKP samen verbeteren

KAM, KAM en nog eens KAM. De hele dag ben jij bezig met wat je echt leuk vindt. Je formuleert een KAM-beleid en creëert hier draagvlak voor door het juist te presenteren. Daarnaast coach je collega’s op het gebied van KAM. Als KAM jouw passie is, zit je bij ons goed. We geven je veel vrijheid, want het opgestelde KAM-beleid mag jij ook nog eens gaan implementeren. Bij VKP ga je op KAM-gebied echt lekker. Jouw werkdagen vliegen voorbij, want je werkt met plezier. Hard werken wordt altijd beloond, want we zijn je dankbaar. Daarom krijg je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Salaris, je werkt uiteraard met veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Timmer CAO.
 • Mogelijkheden om verder te leren. Mochten je nog verder willen komen binnen jouw vak, faciliteren wij dit, in overleg, binnen VKP graag.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de Timmer CAO. Belangrijk, want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor familie en vrienden ook niet verkeerd.
 • Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de VKP Café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze allemaal echt.
 • Last but not least: jij kan zeggen dat je aan de basis staat van kwaliteit, arbeidsveiligheid en milieubewustheid bij VKP.

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)


  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!