Vacature CNC-Operator Zagerij

HomeWerken bijVacature CNC-Operator Zagerij
CNC-Operator

Vacature CNC-Operator Zagerij

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP CNC-Operator worden

Yes! Een nieuwe dag werken bij VKP, samen met jouw beste vriend. Je raadt het misschien al, maar als CNC-Operator bij VKP wordt de CNC-machine al snel jouw beste vriend. Samen realiseren jullie het mooiste, meest nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardig zaagwerk. Jouw werk is een belangrijke basis voor het verdere productieproces. Zonder jouw zaagwerk, geen productie van onze HSB-elementen! Durf jij de uitdaging (samen met jouw beste vriend) aan?

Plezier voorop bij VKP

We vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt. We geloven namelijk dat als jij plezier in je werk hebt, werken vanzelf gaat. Daarnaast stijgt de kwaliteit van jouw werk. En dat willen we allemaal! Jij bent namelijk het begin van het productieproces. Zo ontvang je de 2D en 3D tekeningen van onze BIM-engineers en ga jij aan de slag met alles in de juiste maten zagen. Wanneer je dit hebt gedaan, kan ons productieproces verder. Daarnaast voer jij regelmatig kwaliteitscontroles uit en ondersteun je jouw collega’s bij het gereedschap- en materieelbeheer. Wellicht lees je het al, maar deze baan is echt veelzijdig. Daarom beloven we dat jij plezier gaat hebben in jouw nieuwe baan bij VKP. Geen uitdaging is voor jou te groot, want;

 • Met jouw ervaring kan je alles aan en/ of je hebt een relevant diploma.
 • Je hebt veel bouwtechnisch inzicht waardoor je makkelijk productietekeningen kan lezen.
 • Je communiceert goed met VKP Toelevering en Productie waardoor alles vlotjes verloopt.
 • Je spreekt prima Nederlands.

Voor wat, hoort wat

Aan het einde van de werkweek blik jij terug en denk je twee dingen: wat heb ik veel verschillende dingen gedaan deze week en wat heb ik mogen bijdragen aan gave projecten. Mooi, toch?! Deze week heb je namelijk perfect werk afgeleverd met jouw CNC-machine, heb je verschillende pakbonnen ondertekend bij de levering van hout en plaat en heb jij ervoor gezorgd dat de teamleider Toelevering geen enkele op- of aanmerking had op jouw werk. Je gaat lekker! Jij presteert, wij zien dit. Daarom bieden we jou:

 • Zoals we al eerder zeiden: een werkruimte waar je plezier kan hebben.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat rekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste CNC-Operators van de bouw!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!