Vacature CNC-Operator Steenstriprobot

HomeWerken bijVacature CNC-Operator Steenstriprobot
Vacature CNC-Operator Steenstriprobot

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

CNC-Operator bij VKP

Elke dag werken met een robot. Het lijkt alsof we over de toekomst praten, maar niks is minder waar bij VKP. Onze steenstriprobot zal namelijk al snel jouw beste vriend worden op de werkvloer. Jij zorgt voor het aannemen, uitvoeren en opleveren van de interne opdrachten met de steenstriprobot. Samen zorgen jullie ervoor dat al onze elementen met de mooiste steenstrips de deur uitgaan. Het oog wil natuurlijk ook wat en daar zorg jij samen met de steenstriprobot voor. Zorg jij er binnenkort voor dat de mooiste elementen bij VKP worden gemaakt?

Kom maar op met de toekomst

Als CNC-Operator ben je een onmisbare schakel binnen ons productieproces. Het is namelijk van cruciaal belang dat de robot perfect blijft werken. Hier kom jij om de hoek kijken, want je zorgt ervoor dat de kwaliteitscontroles van de bovenste plank zijn. Niet alleen controleer je de machine regelmatig, maar ook check je elk element dat is beplakt met steenstrips. Als je even niks of minder te doen hebt, vinden alle VKP-ers het meer dan fijn als je hen even helpt. Kortom, veel afwisseling in jouw werkdag. Jij kan dit allemaal, want:

 • Je hebt een relevant diploma of ervaring.
 • Jouw bouwtechnische kennis laat je nooit in de steek. Hiermee lees je in een handomdraai productietekeningen.
 • Je communicatie met andere collega’s is er één om over naar huis te schrijven.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent behulpzaam, collegiaal, flexibel, gestructureerd, nauwkeurig, verantwoordelijk en zelfstandig.

Samen de mooiste elementen maken

Samen met jouw collega’s werken jullie dagelijks hard om de mooiste elementen de deur uit te laten gaan. Een mooi idee, want je zorgt letterlijk voor meer woongelegenheid in Nederland. Dat dit tijdens de woningcrisis belangrijk is, hoeven we jou vast niet te vertellen. Tijdens je werk komt de bedrijfsleider Productie en de bedrijfsleiding Afwerking productie af en toe bij je langs. Aan hen draag je verantwoording af. Als CNC-Operator bij VKP is het hard werken. Daar zijn we je dankbaar voor en daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Salaris, je werkt uiteraard met veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO.
 • Mogelijkheden om verder te leren. Mochten je nog verder willen komen binnen jouw vak, faciliteren wij dit binnen VKP graag.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de timmer CAO. Belangrijk, want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor familie en vrienden ook niet verkeerd.
 • Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de vkp café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze allemaal echt.
 • Last but not least: jij kan zeggen dat je bij een topteam zit dat samen VKP gezond verder laat ontwikkelen.

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!