Laten we samen bouwen!

Vacature Calculator Kozijnen

HomeWerken bijVacature Calculator Kozijnen
VKP

Vacature Calculator Kozijnen

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw!

VKP Kozijn rekenheld worden
Vol met energie rijd je naar kantoor. Eindelijk! We mogen weer. Je loopt naar binnen, groet even snel je collega’s, maar eigenlijk kan je maar aan één ding denken: dat ene vette project bij die top opdrachtgever, die wordt van mij! Je vliegt naar je bureau en start direct met rekenen. Koffie? Dat heb jij echt niet nodig. Het wordt weer een feestje vandaag. Knallen! 

Wat een afwisseling!
De eerste paar uur van de dag zitten er alweer op. Er komt een collega naar je toe die bezorgd vraagt: Gaat ie lekker? Duh 😉 en of ik lekker ga! Die veelzijdigheid, die chaos, de drift om te scoren bij potentiële opdrachtgevers, wat een kick! Ieder keer ben je weer met een ander project bezig. Je stelt calculaties en offertes op, je doorloopt het gehele proces van de calculatiecheck, stemt af met planning, zet de orders klaar voor de werkvoorbereiders en de opdrachtgevers zijn inmiddels je beste vrienden geworden. We snappen het… een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid, maar jij kan dit aan, want:

 • Met jouw MBO-4 diploma heb jij de nodige kennis om dit aan te kunnen.
 • Met jouw bouwtechnische kennis is elke bouwtekening voor jouw spreektaal.
 • VKP gebruikt diverse Office programma’s, Matrix & Bouwworks. Gedurende jouw tijd bij ons worden dit je beste vrienden!
 • Je vindt het geen obstakel, maar juist ontzettend gaaf om met (potentiële) opdrachtgevers en/of leveranciers te communiceren, want jij hebt affiniteit met sales. Leuk zo’n gesprek tussendoor!
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega’s. Erg belangrijk! Bij VKP bouwen (en calculeren) we samen!

De chaos voelt vertrouwd
Half 5 en je bekijkt je ‘to do list’ van vandaag. Alles afgevinkt! Je stapt voldaan in de auto en beseft hoeveel verschillende dingen je eigenlijk gedaan hebt vandaag. Wat een top baan. Bij VKP word jij de rots in de branding. De kalmte in de chaos. En dat zorgt ervoor dat jij vanuit de startblokken van een nieuwe opdracht een juiste fundering legt voor de opdrachtgever en je collega’s. Door jouw vakwerk kunnen zij zonder enige zorg aan de slag. Wat een gevoel. Trots dat je bent! Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening toch ook prettig. Goed geregeld in die timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, ondanks dat rekenen je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. Ook kan jij de strijd aangaan met je collega’s in de ‘Daag me uit challenge’.Hierin kan je leuke prijzen winnen! We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: Jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste calculators van de bouw!

Als persoon ben je ambitieus, integer, zelfstandig, collegiaal, nauwkeurig en pas je in onze VKP cultuur. Herken jij jezelf in het bovenstaande en vind je werken met plezier net zo belangrijk als wij dat vinden? Bel, mail of whatsapp dan naar Artjan via avkooten@vkpbouw.com of via 06 53 67 49 85

Acquisitie aan de hand van deze vacature word niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2020