Vacature 2D-Tekenaar

HomeWerken bijVacature 2D-Tekenaar
Vacature 2D-Tekenaar

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

2D-Tekenaar bij VKP

2D-modellen, we zouden je er ’s nachts voor wakker kunnen maken. Omdat tekenen in 2D jouw hobby is, rij je ’s ochtends vol passie naar ons kantoor. Samen met jouw collega’s gaan jullie het gewoon weer doen vandaag: werken aan de mooiste houtbouw projecten. Voordat je start met werk ga je nog even sporten in het VKP-Fitcenter. Hierdoor begin je opgewekt aan de dag als 2D-Tekenaar. Je merkt het misschien al, maar binnen ons bedrijf doen we er alles aan om alle VKP-ers met plezier te laten werken. We geloven er namelijk in om zo het hoogst haalbare te behalen. Doen we dat binnenkort samen?

De fundering van onze bouwprojecten

Jouw rol als 2D-Tekenaar is binnen VKP ontzettend belangrijk, want je staat aan het begin van ieder bouwproject. En zoals jij ook weet: een goed begin, is het halve werk. Om jouw rol in wat perspectief te zetten: het tekenwerk van een architect of constructeur zijn vaak de basis van ons tekenwerk. Aan de hand van deze tekeningen ga jij als 2D-Tekenaar dus aan de slag met het 2D-tekenwerk in AutoCAD. Als jij goed je werk doet, is de kans op slagen van een project alleen maar groter. Veel verantwoordelijkheid, maar jij kan dit, want:

 • Je hebt een diploma MBO-4 of bent gelijkwaardig door ervaring met AutoCAD (bijvoorbeeld als werkvoorbereider).
 • Je beschikt over voldoende bouwtechnische kennis om bouwkundige tekeningen te kunnen lezen.
 • Je hebt kennis van de programma’s die we binnen VKP gebruiken. Denk aan AutoCAD, Trimble Connect en Office.
 • Je spreekt en schrijf keurig netjes Nederlands.
 • Je hebt kennis over producten en materialen of wilt dit graag leren.

Je draait op volle toeren

Met jouw 2D-tekenwerk bereid je het 3D-tekenwerk in Tekla voor. Tussendoor zit je in een overleg met de projectleider en werkvoorbereider om te bespreken of alles goed verloopt. Ja, zo laagdrempelig is VKP echt! Ondanks dat jij het druk hebt, valt jouw planning nooit in het water. Organisatorisch ben je namelijk sterk. We zien dat jij goed werk levert en waarderen dit. Daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed gereld in die Timmer-CAO.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de Timmer-CAO. En dat is belangrijk. Naast hard werken, ondanks dat tekenen jouw passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie en vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de VKP Café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze echt.
 • Last but not least! Jij kan zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste tekenaars van de bouw!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)


  Jan Otte

  Jan Otte

  Hoofd Bedrijfsbureau & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jan en Wilma geven je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!