Laten we samen bouwen!

Vacature ICT/ Applicatieontwikkelaar

HomeWerken bijVacature ICT/ Applicatieontwikkelaar
VKP

Vacature ICT/ Applicatieontwikkelaar

Wij zijn VKP. Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken; naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

Digitale optimalisatie is jouw ultieme droom!

VKP groeit steeds een beetje verder en ons ICT landschap wordt steeds complexer. Komt dat even mooi uit… voor digitale optimalisatie kunnen we jou ’s nachts wakker maken, toch? Figuurlijk dan hè, bij VKP werken we graag, maar een goede nachtrust is ook belangrijk. We weten maar al te goed dat onze digitale infrastructuur goed moet functioneren om ervoor te zorgen dat we ons werk kunnen doen.  Daarom hebben wij de vacature van ICT/Applicatieontwikkelaar openstaan.

Jouw werk is onzichtbaar, maar niet voor ons!

Wanneer onze applicaties zonder problemen draaien en altijd up-to-date zijn, betekend dit dat jij je werk fantastisch doet. Bij problemen kloppen we bij jou aan en deze los jij zelfstandig op. Het door ontwikkelen en beheren van ons ERP systeem, Productie Management Systeem en onze website is ‘piece of cake’ voor jou. Jij denkt na over de toekomst van VKP en wat dit voor invloed heeft op onze infrastructuur. Vanuit jouw passie voor digitale ontwikkelingen adviseer jij het management van VKP over mogelijke verbeteringen omtrent de ICT. Heb je daarnaast nog ervaring met Azure (pré), dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Binnen deze gloednieuwe functie krijg jij veel verantwoordelijkheid. Echter, jij kan dit aan, want:

 • Met jouw HBO diploma of gelijkwaardige ervaring beschik je over genoeg kennis om onze digitale infrastructuur naar het volgende level te tillen.
 • Problemen oplossen zit jouw in het bloed, jij bent pas tevreden als alles weer op rolletjes loopt.
 • Je bent in staat om duidelijk te communiceren met leveranciers en collega’s.
 • Je bent bereid om onze softwarepakketten van binnen en buiten te leren kennen.

Voor wat, hoort wat

En zo is het maar net! VKP wil voor haar werknemers een werkruimte creëren waar plezier aanwezig is. Want als je plezier hebt, gaat werken vanzelf en stijgt de kwaliteit van jouw werkzaamheden. Kom gerust eens langs op ons kantoor om dit plezier te proeven. Jij realiseert op dit kantoor de mooiste projecten en doet dit met een grote lach en samen met andere VKP’ers. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we jou:

 • Zoals we al eerder zeiden: een werkruimte waar je plezier kan hebben.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig.
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy!
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. Ook kan jij deelnemen aan de VKP Café avonden. Hierbij organiseren we verschillende thema avonden, zoals een pub quiz of pizza avond! We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature ICT/Applicatieontwikkelaar bij VKP? Solliciteer dan snel via de button rechts!

Taken en verantwoordelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2021