Vacature HR-Medewerk(st)er

HomeWerken bijVacature HR-Medewerk(st)er
VKP

Vacature HR-Medewerker

Wij zijn VKP! We geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Ook zijn wij ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. Dé partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP HR-Held(in) worden

VKP groeit als bedrijf en dus groeit het aantal VKP’ers ook. Om alle VKP’ers met plezier te laten werken, hebben we extra power nodig. Daarom hebben we voor op ons hoofdkantoor in Kapelle een vacature HR-Medewerker openstaan. Een mensen mens, de allemans vriend(in); een echte people manager die hands-on zijn/haar beste beentje voor zet voor alle VKP’ers.

Dus… lijkt het jou te gek om met jouw HR-skills in te zetten binnen VKP? Lees dan vooral verder. We beloven je alvast één ding: jij wordt als HR-medewerker binnen VKP iedereens lievelings-collega!

Jij zorgt ervoor dat VKP lacht

Werken met plezier is één van de zaken die ontzettend belangrijk is binnen VKP. Jij gaat samen met ons HR-team aan de slag om alle VKP’ers met een lach naar het werk te laten gaan. Naast deze lach, zorg jij er achter de schermen voor dat hun administratieve zaken, zoals de urenverantwoording en verlofplanning tip-top in orde zijn.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook jij elke dag met plezier naar ons toe rijdt. Daarom bieden we je een hoop veelzijdigheid. Een voorbeeld van hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan komen te zien:

Woensdagochtend, 07:30u. De werkdag begint. Om alles weer even op orde te krijgen, begin je met de registratie van de personeelsmutaties, het ziekteverzuim en de verlofplanning. Door jouw strakke organisatie ben je hier om 09:30u alweer mee klaar, eerst even een bakje koffie! Er hopen binnenkort wat nieuwe medewerkers te beginnen, hiervoor ga jij dingen gereed maken zodat ze met open armen worden ontvangen!

Lunchbreak, 12.30. Even naar buiten en de benen strekken met andere collega’s.

In de middag staan er nog twee overlegmomenten gepland. Eén met de teamleider van onze zagerij om de behoefte voor nieuwe mensen door te spreken en één met je HR collega Wilma om het VKP handboek door te spreken. Daarna nog even wat personeelsvragen beantwoorden en jouw dag zit er al weer op!

Jij hebt één keer per week een overleg met onze Algemeen Directeur en het HR-team. Zo laagdrempelig is VKP namelijk. Samen tillen jullie de interne HR-strategie naar een next level. Stop even! Vergeet ook vooral niet te lachen! Zoals je ondertussen weet, doen we er alles aan om een plezierige werksfeer te creëren voor alle VKP’ers.

Kortom, een functie met enorm veel taken en verantwoordelijkheid. Bij VKP hebben we een echte teamspirit en doen we alles samen. Maar, jijzelf kunt ook al een hoop alleen doordat:

 • Je hebt een MBO-4 diploma hebt of je hebt al behoorlijk veel ervaring;
 • Programma’s als Microsoft Office en BouwWorks maken jouw werkzaamheden gemakkelijker;
 • Door juist te communiceren met collega’s schep je de juiste verwachtingen;
 • Met jouw organisatorische vaardigheden zorg jij ervoor dat je alle taken die dagelijks bij je komen op kunt pakken en tijdig af kunt ronden. Want jij weet van aanpakken!

Voor wat, hoort wat!

Hopelijk ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature HR-medewerker. Zoals je hebt kunnen lezen, zal jij je snel onderdeel voelen van een hechte ploeg van VKP’ers. ‘Laten we samen bouwen’ is onze slogan en dat is niet zomaar. We bouwen samen, waardoor we samen kunnen groeien. Groei jij met ons mee?

Ohja! Wellicht vind je het ook leuk om te lezen wat jij van ons krijgt:

 • Een werkruimte waar je met plezier kan werken!
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit geldt overigens ook wanneer jij verder wilt leren.
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).

Taken en verantwoordelijkheden

Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 2mb)

  Wilma van de Woestijne

  Wilma van de Woestijne

  Hoofd Administratie & HR

  Meer informatie over deze functie?

  Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Wilma geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

  Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!