Laten we samen bouwen!

Vacature HR-Medewerker

HomeWerken bijVacature HR-Medewerker

Vacature HR-Medewerker

Wij zijn VKP! We geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Ook zijn wij ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen. De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

VKP HR-Held(in) worden

VKP groeit als bedrijf en dus groeit het aantal VKP’ers ook. Om alle VKP’ers met plezier te laten blijven werken, hebben we extra power nodig. Daarom hebben we voor op ons hoofdkantoor in Kapelle een vacature HR-medewerker openstaan. Een mensen mens, de allemans vriend(in); een echte people manager die zijn/haar beste beentje voor zet voor alle VKP’ers. Dus… lijkt het jou te gek om met jouw skills bij te dragen aan de HR-strategie binnen VKP? Lees dan vooral verder. We beloven je alvast één ding: jij wordt als HR-medewerker binnen VKP iedereens lieveling collega!

Jij zorgt ervoor dat VKP lacht

Werken met plezier is één van de zaken die ontzettend belangrijk is binnen VKP. Jij gaat samen met onze HR-manager aan de slag om alle VKP’ers met een lach naar het werk te laten gaan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook jij elke dag met plezier naar ons toe rijdt. Daarom bieden we je een hoop veelzijdigheid. Een voorbeeld van hoe jouw toekomstige werkdag eruit kan komen te zien:

Woensdagochtend, 07:30u. De werkdag begint. Om alles weer even op orde te krijgen, begin je met de registratie van de personeelsmutaties, het ziekteverzuim en de verlofplanning. Door jouw strakke organisatie ben je hierom 09:30u alweer mee klaar. Tijd om na te denken hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen buiten VKP bij VKP willen werken en hoe we VKP’ers bij ons kunnen houden. Employer branding klinkt jou dan ook bekend in de oren. Na het schrijven van de tofste vacatureteksten controleer jij de documenten en de gegevens van onze uitzendkrachten en voor je het weet is het alweer 15:00u. Nog even de personeelsvragen beantwoorden en jouw dag zit er alweer op.

Daarnaast heb je één keer per week een overleg met onze algemeen directeur, het hoofd bedrijfsbureau en de HR-manager. Zo laagdrempelig is VKP namelijk. Samen tillen jullie de interne HR-strategie naar een next level. Stop even! Vergeet ook vooral niet te lachen! Zoals je ondertussen weet, doen we er alles aan om een plezierige werksfeer te creëren voor alle VKP’ers.

Kortom, een functie met enorm veel taken en verantwoordelijkheid. Het team waarmee je komt te werken helpt je uiteraard bij alles. Zo doen we dat bij VKP. Echter, je kan al een hoop alleen doordat:

 • Je een MBO-4 diploma hebt of je hebt al behoorlijk veel ervaring;
 • Programma’s als Microsoft Office en BouwWorks maken jouw werkzaamheden gemakkelijker;
 • Door juist te communiceren met collega’s, klanten en leveranciers schep je de juiste verwachtingen;
 • Met jouw organisatorische vaardigheden zorg jij ervoor dat je altijd de rust kan bewaren.

Groei jij met ons mee als?

Hopelijk ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature HR-medewerker. Zoals je hebt kunnen lezen, zal jij je snel onderdeel voelen van een hechte ploeg van VKP’ers. ‘Laten we samen bouwen’ is onze slogan en dat is niet zomaar. We bouwen samen waardoor we samen kunnen groeien. Groei jij met ons mee? Ohja! Wellicht vind je het ook leuk om te lezen wat jij van ons krijgt:

 • Ondertussen wel bekend: een werkruimte waar je plezier kan hebben.
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in die Timmer CAO!
 • Mochten jouw interesses na verloop van tijd (deels) verschuiven, dan zijn er binnen VKP genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden met onze VKP-Academy. Dit geldt overigens ook wanneer jij verder wilt leren.
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. Ook kan jij de strijd aangaan met je collega’s in de ‘Daag me uit challenge’. Hierin kan je leuke prijzen winnen! We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least. Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de beste projectleiders van de bouw!
Taken en verantwoordelijkheden

Solliciteer direct!

  Ohja! Upload hier ook nog even je CV! (max 8mb)


  Certificeringen
  Bouwende Nederland
  VCA
  Erkend Leerbedrijf
  FSC
  Contact
  Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
  +31 (0) 113 - 33 08 55
  info@vkpbouw.com

  Copyright © VKP B.V. 2021