Zellebergen Oudenbosch

In Oudenbosch zijn we bezig voor Rothuizen bij zorginstelling De Zellebergen. Een bestaand gebouw is gerenoveerd en uitgebreid en tussen dit gebouw en nog 2 andere gebouwen wordt een verbindingsgang gemaakt. Wij hebben in de
uitbreiding van het eerste gebouw een aantal HSB stelkozijnen geplaatst en bij de verbindingsgang hebben we de dakranden gemaakt en verzorgen we de gevelbekleding.

KP Hart van Zuid (het Kunstenpand)

Op steenworp afstand van Ahoy zijn we ook bezig aan het Kunstenpand. Zoals de naam al doet vermoeden wordt dit een gebouw waarin kunsten vertoond gaan worden, een soort van theatergebouw. Ook hier hebben we HSB elementen gemonteerd.

De constructie waar de elementen in kwamen was vrij ingewikkeld wat dit werk een uitdaging maakte, maar ook waren de HSB elementen aan de binnenzijde voorzien van een extra frame, een voorzetwand. We hebben ervoor gekozen om deze al in de prefab mee te nemen om zo makkelijker te kunnen werken op de bouwplaats. De voorzetwanden zijn bedoeld om de staalconstructie in weg te laten vallen en om leidingwerk in aan te brengen.

Renovatie Strandhotel Cadzand-Bad

In Cadzand zijn we bij het strandhotel voor Sprangers bezig aan de renovatie van het bestaande deel van het hotel. Aan het nieuwe deel van het hotel zijn we bezig geweest in 2017. Na de bouw van het nieuwe deel is begonnen met de renovatie van het oude deel. Er is veel gestript en er is een verdieping opgezet.

Wij verzorgen hier diverse uittimmeringen zoals dakranden, boeidelen, plafonds en gevelconstructies en wij maken alle gevelbekledingen en vlonders op het werk. De bekledingen bestaan grotendeels uit Meranti en Eiken delen.