In mei 2021 kregen wij vanuit Bouwbedrijf Wessels Zeist B.V. de opdracht voor de engineering, het produceren en leveren van 160 HSB gevelelementen. In deze gevelelementen worden in onze productiehal Aluminium kozijnen, welke voorzien zijn van Triple glas, ingebouwd door Facedo Geveltechniek B.V. Zodat er complete gevelelementen geplaatst kunnen worden door Bouwbedrijf Wessels Zeist. Dit gaan zij zelf uitvoeren met een I-Boom 3000 hijsvoorziening van Bomecon. VKP draagt verder zorg voor het juist monteren en afstellen van alle hoekankers op de bouwplaats.

Na een mooi voorbereidingstraject waarbij alle partijen nauw en samenwerkten en alle clashes in de 3D modellen verholpen waren kwam er eind 2021 een goedkeuring vanuit Bouwbedrijf Wessels Zeist op het tekenwerk, zodat begin 2022 de productiestukken gemaakt konden worden. Omdat nagenoeg alle elementen qua afmeting gelijk zijn, kon het vurenhout op maat aangeleverd worden.

Begin week 7 is er gestart met het produceren van de eerste elementen. De snelheid en kwaliteit zit er inmiddels aardig in. Vanaf week 10 zullen de eerste elementen geleverd gaan worden op de bouwplaats, dit zal doorlopen tot week 23