Laten we samen bouwen!

Kernwaarden

HomeOns VerhaalKernwaarden

Wat voor bedrijf willen we zijn en blijven? Hoe gaan we met elkaar om? Wat kenmerkt een echte VKP-er? Allemaal vragen die op het eerste oog simpel lijken, maar dat zeker niet zijn. In één oogopslag zichtbaar wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. We hebben onze bedrijfscultuur en kernwaarden hieronder duidelijk uitgeschreven en gevisualiseerd!

VKP

Ambitieus

Inventief Teamwork 

Creatief, energiek en vindingrijk, kortom een inventieve mindset zonder angst voor verandering. 

Jezelf en je omgeving constant proberen te verbeteren. Oké, dit lukt misschien niet altijd, maar wij zijn er wel van overtuigd dat we zo veel als mogelijk in beweging moeten blijven om onderscheidend te zijn. Soms moet je pijn lijden op de korte termijn, om uiteindelijk het verschil te maken op de lange termijn. Dit vraagt soms ook om durf en lef!  

Innovatie en ambities kunnen ten koste gaan van efficiëntie. Deze kosten vaak tijd, geld en de kans is groot dat er fauten worden gemaakt. Fouten maken is niet erg mits je ze oplost en er iets aan doet om te voorkomen in de toekomst.  

Wij ambiëren groei, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Iedere VKP-er moet de kans krijgen om zichzelf en daarmee VKP door te ontwikkelen!  

Samen

Geen angst voor verandering 

Samen een werkomgeving creëren waar we ons veilig en thuis voelen. Een actief dreamteam van betrokken, betrouwbare en gedreven mensen.  

We communiceren duidelijk, want dat voorkomt gezeur. Altijd eerlijk, direct en open. We verlangen, waarderen en accepteren dit ook van elkaar. Alleen zo kunnen we samen zorgdragen dat iedereen met zo min mogelijk belemmering zijn of haar taak kan doen.  

We delen onze kennis en gunnen elkaar het succes. Kortom: “Zorg dat je de lera(a)r(es) bent die trots is op zijn/haar leerling als die je voor bij gaat! Wees er jezelf van bewust dat je onderdeel bent van je omgeving en dat je deze dus kan beïnvloeden. Draag verantwoordelijkheid en wees de collega of leider die je zelf zou willen hebben!” 

Gezond Boeren Verstand

Zonder twijfel, vol passie! 

Gebruik je gezonde boeren verstand! Klinkt eenvoudig, maar toch worden dingen met regelmaat moeilijker gemaakt dan nodig is. Denk altijd zelf na! Denk in mogelijkheden! 

Gebruik je gezonde verstand bij al je beslissingen. Snap ik wat ik doe, overzie ik de mogelijke gevolgen, is de beslissing die ik nu neem in het belang van mezelf en het bedrijf? Ja? Prima, dan gewoon doen! Niet lullen maar poetsen! Zonder twijfel en vol passie! We denken logisch en nuchter, maar zodra de beslissing is genomen gaan we er ook vol voor!   

Doen!

Denken in mogelijkheden 

Alles begint met iets doen! We zijn ons bewust van het feit dat wat we hebben geen vanzelfsprekendheid is, maar dat we dit te danken hebben aan dingen te doen! Hierdoor zijn we bijvoorbeeld ook niet meer het kleine bedrijfje met de schuur als opslag en de keuken als kantoor.  

Wij denken in mogelijkheden en durven aan te pakken. Daarom krijgen we uitdagende opdrachten en heeft iedereen de mogelijkheid tot stabiliteit, beloning en ontwikkeling. We werken slim en streven naar het hoogst haalbare, oftewel de beste kwaliteit tegen zo min mogelijk kosten!  

Wij zijn VKP, we doen! wat we zeggen! 

Werken met plezier!

Vol energie doen waar je goed in bent! 

Last… but (zeker) not least, werken met plezier! Sinds de oprichting van VKP in 2003, staat dit met stipt op één! Wij zijn er allemaal van overtuigd dat wanneer we werken met plezier iedereen het beste tot zijn recht komt. Als je de dingen doet waar je goed in bent, heb je hier vaak het meeste plezier in.  

Wat we doen is niet persé uniek, maar met wie we dat doen wel. Laten we samen bouwen! 

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2021