Laten we samen bouwen!

Ons Verhaal

HomeOns Verhaal

Visie

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om in een kwalitatief hoogwaardig gebouw te wonen tegen een betaalbare prijs.

Missie

Verzamelen van mensen die er zin in hebben en geloven in onze visie! Dit doen wij door als werkgever een werkruimte te creëren waar men met plezier kan werken. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer iemand met plezier zijn werk kan doen, hij/zij streeft naar het hoogst haalbare, oftewel de beste kwaliteit tegen zo min mogelijk kosten.

Artjan van Kooten

Algemeen Directeur
Ik ben van mening dat als iedereen werkt met plezier, men het beste resultaat behaald!

In 2003 ben ik samen met Niels aan dit avontuur begonnen. VKP is inmiddels veel meer dan ons twee en is uitgegroeid tot een stabiel, mooi en ambitieus bedrijf! Iedereen die hier aan heeft bijgedragen mag oprecht trots zijn op wat we nu samen hebben bereikt!

Ik ben van mening dat als iedereen werkt met plezier men het beste resultaat behaald! Iets wat je leuk vindt ben je vaak ook goed in of wil je goed in worden. Mijn persoonlijke doel is dan ook heel simpel…

Niels van Kooten

Technisch Directeur
Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen!

Het verschil blijven maken. Dat was en is één van de redenen om in 2003 te starten met VKP. Het verschil maken door ons te specialiseren in datgene wat we leuk vinden en goed kunnen!


Het verschil maken voor onze klanten door een product en dienst aan te bieden die voor hen tot meerwaarde is. Het verschil maken door te werken met een dreamteam van gedreven mensen. Het verschil maken door…

Onze Reis!

Laten we samen bouwen… aan de toekomst!

Het is goed om te onthouden waar we vandaan komen, maar het is nog veel belangrijker om te weten waar we als bedrijf naar toe gaan. We zijn bij VKP keihard aan de weg aan het timmeren en waarom zouden we die ontwikkelingen voor onszelf houden?

Met ‘Onze Reis’ zullen we onze doelstellingen op een interactieve manier met jullie delen. Bekijk nu al het eerste deel van onze reis! Benieuwd wanneer er een nieuw stuk van de kaart bij komt? Houd dan onze website en social media in de gaten!

Volg onze reis!

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1


4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2019