Laten we samen bouwen!

Houten Kozijnen

HomeHouten Kozijnen

Houten kozijnen, ramen en deuren van VKP Kozijn!

Zoals eerder gezegd willen we bij VKP de beste worden in wat we doen. Niet alleen op het gebied van HSB-elementen, maar ook op het gebied van kozijnen willen wij de beste worden. We willen kwalitatief de beste kozijnen maken tegen een zo laag mogelijk verantwoorde prijs. Om dit te bereiken, hebben we onlangs een mooie stap in de goede richting gezet. We hebben namelijk sinds maart 2021 de beschikking over een gloednieuw bewerkingscentrum. Met de WindowsMaster 40 Topline van Bos Machines maken wij voortaan geautomatiseerd houten kozijnen. Hierdoor is ons productieproces meer geautomatiseerd. Daarnaast hebben we onze expertise ook net weer een klein beetje beter gemaakt. 

Een natuurlijke uitstraling met houten kozijnen

De houten kozijnen die we bij VKP maken kunnen ten eerste gezien worden als een losse expertise. Zo hebben we al aan veel mooie projecten bij mogen dragen. Bij deze projecten hebben wij de productie en de montage van de houten kozijnen verzorgd. Daarnaast kunnen onze houten kozijnen ook gezien worden als extra toepassing op de HSB-elementen. Ook dit hebben we al bij verschillende projecten mogen doen. Zo streven we ernaar om een product af te leveren aan onze opdrachtgever wat erg compleet is. In het produceren van onze kozijnen zijn ontzettend veel opties mogelijk!

Een aantal feiten over onze kozijnen op een rij:

  • We hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten kozijnen.
  • De houten kozijnen van VKP zijn van hoge kwaliteit doordat de juiste technieken worden gebruikt bij het produceren.
  • VKP levert voor haar houten kozijnen garantie met het KOMO-productcertificaat.

Specialisatie hoogwaardige productie technieken

Zoals eerder beschreven hebben we sinds kort een modern machinepark (zie foto’s) om het hout te verwerken tot kozijn. Daarnaast hebben we een eigen flowcoat straat. Hier worden de kozijnen in alle kleuren gespoten. Veel handelingen in het productieproces zijn geautomatiseerd, zo ook de flowcoat straat. Daardoor kan er veel tijdswinst geboekt worden. Bovendien zorgt de flowcoatverf voor een optimale opvulling van de poriën. Daarnaast zorgt dit soort verf voor een gelijke laagdikte. Zelfs op de plekken die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn. Door dit alles zijn de kozijnen van VKP erg duurzaam. Daarnaast zijn ze niet teergevoelig. Kwaliteit staat voorop bij VKP!

Kwaliteit als leidraad

Iedereen stelt zijn eigen eisen aan de kozijnen die hij bestelt. Of je nu een aannemer, ontwikkelaar of bijvoorbeeld een architect bent. Ten eerste gaan wij ervoor om te voldoen aan deze eisen. Daarnaast zetten we er bij VKP nog een eis bovenop. Namelijk onze eigen norm. Zo willen we de beste kozijnen leveren tegen de scherpste prijs. Daarom worden de kozijnen die onze fabriek verlaten, getest op drie aspecten. Om te beginnen op nauwkeurigheid. Daarnaast worden ze getest op houtkwaliteit en afwerking. Daarna verdient een kozijn pas de stempel van kwaliteit en vakmanschap.

Naast kozijnen kunnen wij onze HSB-elementen ook voorzien van gevelbekleding en/of minerale steenstrips. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom alles te weten!

Certificeringen
Bouwende Nederland
VCA
Erkend Leerbedrijf
FSC
Contact
Kloosterpoort 1, 4421 SN Kapelle
+31 (0) 113 - 33 08 55
info@vkpbouw.com

Copyright © VKP B.V. 2022