Onze diensten

Wij investeren doorlopend in ons proces en ons product. Dat werkt breed door.

Iedere aannemer kent die momenten waarop de praktijk zich niets wenst aan te trekken van de planning en de werkvoorbereiding. Onderaannemers die langs elkaar heenwerken, materialen die er niet zijn of werk dat stilvalt vanwege een capaciteitsprobleem. En valt er één schakel tussenuit, dan stort al gauw de hele planning in elkaar.
VKP doet het anders. Wij bieden HSB-fabricage en montage, ruwbouw timmerwerk en/of gevelbekleding als compleet onderdeel binnen het bouwproces. Een innovatieve werkwijze, maar ook heel transparant en duidelijk. Met één partij voor de communicatie over alle onderdelen, en optimale afstemming omdat wij deze zelf verzorgen.

Op welk terrein u ook een specialist zoekt - HSB, ruwbouw timmerwerk of gevelbekleding - de enthousiaste en ervaren vakmensen van VKP staan garant voor een kwalitatief en financieel aantrekkelijk eindproduct dat aan alle eisen voldoet.
Als betrokken bouwpartner denken wij flexibel mee en ontzorgen wij waar mogelijk. Wij vangen planningsproblemen of personeelstekorten op in drukke en in rustige perioden, kunnen snel schakelen als er wat tegenzit. Door met gezond verstand (samen) te werken komen we tot efficiënte, innovatieve en slagvaardige oplossingen. En dat werkt ook door in lange samenwerkingsrelaties, waarbij we elkaar als echte partners kunnen aanvullen.
En dan gaat het voordeel pas echt doorwerken.

gevelbekleding

Een gevel moet voldoen aan gestelde woon- en werkeisen, maar vooral zorgen voor de juiste uitstraling. Wij adviseren u over de beste gevelbekleding, en engineeren en plaatsen uw gevel vervolgens als totaaloplossing.

Meer over Gevelbekleding

houtskeletbouw

In Nederland wordt Houtskeletbouw (HSB) steeds meer toegepast. Prefab productie in onze eigen productiehal zorgt voor meer grip op kwaliteit  en proces,  en minder materiaal en mensen op uw bouwplaats.

Meer over Houtskeletbouw

ruwbouw-timmerwerk

Wij ontzorgen aannemers compleet met het uitvoeren van alle ruw- en afbouwtimmerwerk, zoals in Nederland beschreven in Hoofdstuk 24 van het STABU bestek en in België in het Lastenboek. Onvoorziene kosten worden zo tot een minimum beperkt!
Meer over timmerwerk