Onze diensten

Slim werken creëert een win-win situatie.
Slimme aannemers weten dat.

Een specialist nodig voor uw HSB-fabricage- en montage, ruwbouw timmerwerk en/of gevelbekleding? VKP heeft de specialistische kennis en de ervaren vakmensen in huis die garant staan voor een kwalitatief eindproduct dat aan alle eisen voldoet. Toch is dat niet de belangrijkste belofte van VKP. Wij werken slimmer. Dát is ons echte gereedschap.

VKP neemt HSB, ruwbouw timmerwerk en/of gevelbekleding over als compleet onderdeel binnen het bouwproces. Als betrokken bouwpartner denken wij flexibel mee en ontzorgen wij waar mogelijk. Wij vangen planningsproblemen of personeelskosten op in drukke en rustige perioden. Door met gezond verstand (samen) te werken komen we tot efficiënte, innovatieve en slagvaardige oplossingen. Slim te werk gaan creëert zo een win-win situatie voor alle partijen!

gevelbekleding

Een gevel moet voldoen aan gestelde woon- en werkeisen, maar vooral zorgen voor de juiste uitstraling. Wij adviseren u over de beste gevelbekleding, en engineeren en plaatsen uw gevel vervolgens als totaaloplossing.

Meer over Gevelbekleding

houtskeletbouw

In Nederland wordt Houtskeletbouw (HSB) steeds meer toegepast. Prefab productie in onze eigen productiehal zorgt voor meer grip op kwaliteit  en proces,  en minder materiaal en mensen op uw bouwplaats.

Meer over Houtskeletbouw

ruwbouw-timmerwerk

Wij ontzorgen aannemers compleet met het uitvoeren van alle ruw- en afbouwtimmerwerk, zoals in Nederland beschreven in Hoofdstuk 24 van het STABU bestek en in België in het Lastenboek. Onvoorziene kosten worden zo tot een minimum beperkt!
Meer over timmerwerk